OnePlus 9 Pro με ασύρματη φόρτιση στα 50W και επιβεβαίωση για το OnePlus 9R

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη νέα σειρά OnePlus 9, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Μαρτίου 2021 στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Αυτή τη φορά, ο Pete Lau (CEO της εταιρείας) επιβεβαίωσε την ύπαρξη και τρίτου μοντέλου με ονομασία OnePlus 9R, το οποίο θα διαθέτει mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά και πιθανότατα θα περιοριστεί η κυκλοφορία του στην αγορά της Ινδίας.

Ακόμη, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως τα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro θα περιλαμβάνουν στο πακέτο τον φορτιστή Warp Charge 65T. Πρόκειται για μια βελτιστοποιημένη έκδοση του φορτιστή που είδαμε στο OnePlus 8T, η οποία θα προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης από 1-100% μέσα σε μόλις 29 λεπτά.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι το OnePlus 9 Pro θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση σε ισχύ 50W (!) και θα μπορείς να το φορτίζεις πλήρως ασύρματα σε κάθετη ή οριζόντια θέση μέσα σε μόλις 43 λεπτά. Φυσικά, απαιτείται ο ξεχωριστός ασύρματος φορτιστής Warp Charge 50 Wireless της OnePlus για αυτήν την δυνατότητα.

Μη ξεχνάμε ότι στην ίδια εκδήλωση θα έχουμε και τα αποκαλυπτήρια του περίφημου OnePlus Watch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading