OnePlus 9 Pro: Επίσημα renders από τον CEO της εταιρείας και δείγματα λήψεων

Σε περίπτωση που είχατε την οποιαδήποτε απορία για την εμφάνιση του OnePlus 9 Pro, τότε αυτή θα έχει λυθεί από τα επίσημα renders της συσκευής που αποφάσισε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, κ. Pete Lau.

Κατά την προσφιλή τακτική του, ο κ. Lau προχώρησε σε αποκαλυπτικές δημοσιεύσεις μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της σειράς OnePlus 9, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου 2021 και μαζί με τα smartphones θα δούμε παρέα το OnePlus Watch.

Για να επιστρέψουμε στο OnePlus 9 Pro, ο κ. Lau μας δείχνει την έκδοση Morning Mist και αναφέρει πως χρειάζονται 25 ημέρες δουλειάς και 30 διαφορετικά βήματα για να ολοκληρωθεί η επεξεργασία του γυαλιού στο πίσω μέρος.

Διακρίνουμε φυσικά το camera module με το logo της Hasselblad και γνωρίζουμε ήδη ότι ο κύριος αισθητήρας είναι ο Sony IMX789 σε ειδική έκδοση, ενώ συνοδεύεται από τον Sony IMX766 με υπερευρυγώνιο φακό. Ο επίσημος λογαριασμός, μάλιστα, της OnePlus δημοσίευσε ορισμένα δείγματα από τις λήψεις με τη νέα κάμερα, τα οποία παραθέτουμε στα tweets που ακολουθούν για να τις δείτε σε πλήρη ανάλυση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading