OnePlus 9: Πλήρης αποκάλυψη μέσα από επίσημα renders

Η OnePlus έχει ήδη δημοσιεύσει επίσημο teaser video για τα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro που θα παρουσιαστούν επίσημα στις 23 Μαρτίου 2021, αλλά για μια ακόμη φορά η γερμανική ιστοσελίδα WinFuture βγάζει στη φόρα πληθώρα επίσημων renders που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εμφάνιση των δύο μοντέλων.

Χωρίς να αναφέρεται σε τεχνικά χαρακτηριστικά, το WinFuture εκτιμά ότι το OnePlus 9 θα διαθέτει flat οθόνη 6.5’’ και πλαστικό σώμα, ενώ στο OnePlus 9 Pro θα χρησιμοποιηθεί μέταλλο και μεγαλύτερη οθόνη 6.7’’ με γυαλί 2.5D (ελαφρώς κυρτό). Διακρίνεται το logo της Hasselblad και στα δύο μοντέλα, ενώ ήδη έχει επιβεβαιωθεί η τοποθέτηση αισθητήρα Sony IMX789 για την κύρια κάμερα, όπως και η χρήση του 50MP Sony IMX766 με υπερευρυγώνιο φακό.

Γνωρίζοντας την πολιτική της OnePlus από τα προηγούμενα χρόνια, θεωρούμε δεδομένο ότι η εταιρεία θα αποκαλύψει ακόμη περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά με teasers μέσα στις επόμενες ημέρες, προτού δηλαδή φτάσουμε στην ημερομηνία της παρουσίασης.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading