OnePlus Watch: Παρουσίαση μαζί με τα OnePlus 9 και πρώτα στοιχεία από τον CEO της εταιρείας

Το πρώτο OnePlus Watch θα λανσαριστεί μαζί με τη σειρά OnePlus 9 στις 23 Μαρτίου, προσθέτοντας ένα νέο στοιχείο ευκολίας και απρόσκοπτης συνδεσιμότητας μεταξύ όλων των OnePlus συσκευών.

Παρόλο που η OnePlus ξεκίνησε εστιάζοντας σε κορυφαία smartphone, η εταιρεία εξέτασε επίσης άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν οι χρήστες πιο συχνά σε συνδυασμό με τα smartphone τους για μια διασυνδεδεμένη εμπειρία. Η προσοχή στράφηκε φυσικά στα smartwatches, καθώς ευθυγραμμίζεται με την αποστολή τους να δημιουργήσουν μια εμπειρία χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Συγκεκριμένα, βλέπουν τα smartwatch ως κάτι μεγαλύτερο από απλά εργαλεία που υποδεικνύουν τον χρόνο και τους καρδιακούς παλμούς, αλλά ως ισχυρές συσκευές ικανές να ανεβάσουν την προσωπική ψηφιακή εμπειρία σε νέα ύψη. Άλλωστε, το smartwatch είναι η συσκευή εκείνη που ζητούσε περισσότερο η κοινότητα της OnePlus από την εταιρεία.

Η προτεραιότητά για συσκευές που αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος OnePlus είναι να προσφέρουν μοντέρνα σχέδια, να παρέχουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και να προσφέρουν την καλύτερη στην κατηγορία του εμπειρία χρήστη. Και το νέο OnePlus Watch δεν αποτελεί καθόλου εξαίρεση. Θα περιλαμβάνει:

  • Ένα εκπληκτικό και ελαφρύ σχέδιο που ξεχωρίζει από το πλήθος. Για εμάς, καμία λεπτομέρεια δεν είναι πολύ μικρή.
  • Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ OnePlus smartphone, περιφερειακών συσκευών ήχου, συσκευών smartwear, ακόμη και τηλεοράσεων OnePlus, καθιστώντας τον έξυπνο έλεγχο όλων αυτών των συσκευών απλό και εύκολο.
  • Μια κορυφαία στην κατηγορία του εμπειρία σε προσιτή τιμή, έτσι ώστε περισσότεροι από τους OnePlus χρήστες μας παγκοσμίως να μπορούν να απολαύσουν μία εμπειρία χωρίς επιβάρυνση και χωρίς προβλήματα, που φέρει την υπογραφή μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το OnePlus Watch; Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για την παρουσίαση της σειράς OnePlus 9 στις 23 Μαρτίου στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading