OnePlus 9 Pro: Τα πρώτα renders δείχνουν διαφορετικό camera module

Αρκετά νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως έχουν ξεκινήσει οι διαρροές για την επόμενη ναυαρχίδα της OnePlus. Ο OnLeaks έρχεται και πάλι στο προσκήνιο δημοσιεύοντας τα πρώτα renders του OnePlus 9 Pro, το οποίο θα μπει σύντομα στη γραμμή παραγωγής προκειμένου να είναι έτοιμο για την επίσημη παρουσίαση, λογικά σε περίπου 3 μήνες από τώρα.

Αν δεχτούμε ότι τα renders αντικατοπτρίζουην την πραγματικότητα, τότε η κυριότερη σχεδιαστική διαφορά του OnePlus 9 Pro με την προηγούμενη ναυαρχίδα θα είναι το camera module στο πίσω μέρος, ενώ το hardware αναμένεται με την αφρόκρεμα του 2021.

Χωρίς να υπάρχει κάποια πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση ότι το OnePlus9 Pro θα διαθέτει οθόνη 6.5-6.7’’ AMOLED ανάλυσης FHD+ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 875, 8GB μνήμη RAM LPDDR5, 256GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 11 με OxygenOS και μπαταρία 4500-4800mAh με φορτιστή 65W (υποστήριξη ασύρματης φόρτισης).

Σχετικά με την κάμερα διακρίνουμε τέσσερις αισθητήρες στο πίσω μέρος, με δύο εξ αυτών να είναι μικροί σε μέγεθος, ενώ στην πρόσοψη η οπή επάνω αριστερά υποδηλώνει ότι θα υπάρχει ένας αισθητήρας για τη selfie κάμερα. Είναι αρκετά νωρίς να κλειδώσουμε οτιδήποτε αφορά το OnePlus 9 Pro, οπότε θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading