OnePlus Band: Επίσημα το πρώτο fitness band της εταιρείας

Η OnePlus προχώρησε πριν από λίγο στα επίσημα αποκαλυπτήρια του πρώτου της fitness band με ονομασία…OnePlus Band, το οποίο θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδία σε τιμή 2799 ρουπίες (περίπου €27).

Το OnePlus Band διαθέτει οθόνη αφής 1.1’’ AMOLED (ανάλυση 294 x 126) και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει κανένα φυσικό κουμπί στη συσκευή. Η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, ενώ ζυγίζει μόλις 22.6gr μαζί με το λουράκι. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 100mAh και η εταιρεία κάνει λόγο για 14 ημέρες αυτονομία με μία φόρτιση, αλλά δυστυχώς έρχεται και αυτό με τον δικό του ξεχωριστό φορτιστή.

Κατά τ’ άλλα, οι χρήστες θα βρουν 37 watch faces, συνεχή καταγραφή καρδιακού παλμού, δυνατότητα μέτρησης του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SpO2), παρακολούθηση του ύπνου, δυνατότητα διαχείρισης του κλείστρου της κάμερας και της αναπαραγωγής μουσικής και 13 διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης.

Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[OnePlus]

Loading