OnePlus Nord: Πρώτη ματιά στην εμφάνιση του από teaser video

Συνεχίζονται τα teasers για το OnePlus Nord, το νέο mid-range smartphone που περιμένουμε να αποκαλυφθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ήδη από την εταιρεία ως “επιστροφή στις ρίζες της” μιας και θα κοστίζει λιγότερο από $500.

Αυτή τη φορά, η OnePlus δημοσίευσε ένα video στο Instagram απ’ όπου μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη εικόνα για την εξωτερική εμφάνιση του OnePlus Nord, ειδικά από τα screenshots που βγήκαν μέσα από αυτό. Συνολικά η εμφάνιση του θυμίζει αρκετά αυτήν του Realme X50 Pro 5G, με οβάλ οπή στην πρόσοψη για τους δύο αισθητήρες κάμερα και την κάθετη διάταξη της πίσω κύριας κάμερας στην αριστερή γωνία.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί μόνο η χρήση επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 765G 5G και ότι η οθόνη θα προσφέρει ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προβλέψουμε με καλές πιθανότητες τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus Nord. Λογικά θα δούμε 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, dual εμπρόσθια κάμερα 32MP + 8MP, τετραπλή πίσω κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP/64MP (+ ultrawide + telephoto + depth), λειτουργικό σύστημα Android 10 με OxygenOS και μπαταρία χωρητικότητας τουλάχιστον 4000mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης.

Πιθανότατα θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις από την OnePlus πριν την επίσημη παρουσίαση, όπως το συνηθίζει άλλωστε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

[via]

Photo Gallery

Loading