OnePlus Z: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η τιμή και η ημερομηνία παρουσίασης

Θεωρείται δεδομένο πλέον ότι η OnePlus θα παρουσιάσει και ένα πιο προσιτό smartphone μετά τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro που είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Οι φήμες για το OnePlus Z έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και μάλιστα η ιστοσελίδα AndroidCentral ισχυρίζεται πως θα έχουμε επίσημα αποκαλυπτήρια στις 10 Ιουλίου στην Ινδία. Παράλληλα, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus Z και η τιμή, που αν αποδειχθούν αληθινά, τότε θα έχουμε έναν πολύ σοβαρό ανταγωνιστή για όλες τις εταιρείες στη mid-range κατηγορία.

Για την ακρίβεια, το OnePlus Z λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 6.55’’ Super AMOLED FHD 90Hz με οπή, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 765G, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος 64MP + 16MP ultrawide + 2MP depth ή macro, εμπρόσθια κάμερα 16MP, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 5, Bluetooth 5.1, GPS, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 10 με OxygenOS και μπαταρία 4300mAh με φορτιστή 30W.

Σε ό,τι αφορά την τιμή, οι πληροφορίες λένε ότι θα τιμάται στις 24990 ρουπίες (περίπου €300) για την αγορά της Ινδίας, επομένως, μπορούμε να το υπολογίσουμε κοντά στα €350-400 για τις Δυτικές αγορές.

[via]

Loading