Oppo Find X: Επιβεβαίωθηκε η dual κάμερα με 5x οπτικό zoom και η νέα τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε την επίσημη παρουσίαση του Oppo Find X στο Παρίσι, με την κινέζικη εταιρεία να υπόσχεται μια ναυαρχίδα που θα συνδυάζει όμορφη εμφάνιση με καινοτόμες τεχνολογίες. Από το νέο teaser διακρίνουμε ότι η συσκευή διαθέτει στρογγυλεμένες γωνίες και οθόνη με ελάχιστα bezels, ενώ η εταιρεία επιβεβαιώνει δύο από τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο αφορά τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με την Oppo, το camera module είναι 10% λεπτότερο από τα αντίστοιχα των άλλων κατασκευαστών και θα προσφέρει στον χρήστη 5x οπτικό zoom. Για να το επιτύχουν αυτό εμπνεύστηκαν από την τεχνολογία του περισκόπιου των υποβρυχίων, καθώς δημιούργησαν τον χώρο που απαιτείται στο camera module για να τοποθετηθεί τηλεφακός σε γωνία 90°.

Το δεύτερο δεν είναι άλλο από την τεχνολογία Super VOOC Flash Charge, την εξέλιξη δηλαδή της τεχνολογίας VOOC Flash Charge που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2016. Αυτή τη φορά, η εταιρεία υπόσχεται πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας 2500mAh μέσα σε μόλις 15 λεπτά! Φυσικά, το Oppo Find X θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά ο χρόνος φόρτισης παραμένει εντυπωσιακός.

Το Oppo Find X αναμένεται με κατασκευή από γυαλί και μέταλλο, dual κάμερα και οθόνη που θα καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρη την πρόσοψη πλην του χώρου για το notch (παρόμοιο με αυτό του Oppo R15). Οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 6.42” OLED ανάλυσης QHD (2880 x 1440, 18:9), επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 4000mAh με τεχνολογία Super VOOC Flash Charge και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Η παρουσίαση του Oppo Find X είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου.

[via]

Loading