Pac-Man 99: Το νέο battle royale game για το Nintendo Switch

Μετά την τεράστια επιτυχία του Tetris 99, η Nintendo φέρνει το battle royale mode σε ακόμη ένα κλασικό παιχνίδι για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Αυτή τη φορά η κουβέντα γίνεται για το Pac-Man 99, το οποίο ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία: να καταφέρεις να επιβιώσεις στο δικό σου ταμπλό περισσότερο από τους υπόλοιπους παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα με εσένα.

Στο Pac-Man 99 ο κάθε παίκτης ξεκινά στον δικό του κόσμο, αλλά κάθε φαντασματάκι που τρως μεταφέρεται στους κόσμους των άλλων παικτών ως “Jammer Pac-Man” και όταν πέφτουν επάνω του μειώνεται η ταχύτητα τους, άρα δυσκολεύεται η προσπάθεια τους να αποφύγουν τα δικά τους φαντάσματα.

Το Pac-Man 99 είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας, ωστόσο, όσοι το επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν τα έξτρα DLCs που προσθέτουν offline mode και διάφορα θέματα στις πίστες από άλλα παιχνίδια της Namco.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading