Παίξε το εντυπωσιακό Google Doodle για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η Google δημιούργησε ένα από τα εντυπωσιακότερα Google Doodle όλων των εποχών σε συνεργασία με το studio 4ºC. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πλήρες (αλλά αρκετά εύκολο) video game με στοιχεία JRPG παλαιού τύπου, όπου διαχειρίζεσαι μια γάτα ονόματι Lucky που καταφθάνει στο νησί για να διαγωνιστεί σε διάφορα mini-games.

Η Google χαρακτηρίζει το Champion Island Games (η επίσημη ονομασία του Doodle) ως το διαδραστικότερο Google Doodle που έχει φτιάξει ποτέ. Μπορείτε να το παίξετε από web browser και μάλιστα εάν διακόψετε το παιχνίδι, τότε αυτό θα συνεχιστεί από εκεί που το αφήσατε. Συνολικά θα σας πάρει περίπου 1 ώρα για να το ολοκληρώσετε με απόλυτη επιτυχία, αλλά προφανώς μπορείτε να κάψετε όσες ώρες θέλετε παίζοντας ξανά και ξανά τα mini-games, στα οποία συμπεριλαμβάνονται πινγκ-πονγκ, skateboard, αναρίχχηση κλπ.

Αν θέλετε να παίξετε το Champion Island Games πατήστε εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading