Το θρυλικό Pang επιστρέφει σε παιχνιδοκονσόλες, PC και Android/iOS!

pang_adventures

Ακόμη ένα θρυλικό παιχνίδι του παρελθόντος ετοιμάζεται να κάνει την επανεμφάνιση του στη σύγχρονη εποχή, μια μόδα που σίγουρα εξιτάρει εμάς τους 30+ γιατί μας ταξιδεύει στα παιδικά μας χρόνια, αλλά γεννάται το ερώτημα αν η νέα γενιά ενδιαφέρεται για τόσο απλοϊκό gameplay.

Η κουβέντα γίνεται για το Pang (γνωστό και ως Bust Bros. στις ΗΠΑ), το οποίο θα επανακυκλοφορήσει από τις DotEmu και Pastagames ως “Pang Adventures”, αφού κατάφεραν να πάρουν τη σχετική άδεια από τη δημιουργό εταιρεία Mitchell Corporation. Το παιχνίδι έκανε ντεμπούτο το μακρινό 1989 σε Amiga, Atari, Arcade κ.ά., αλλά τώρα θα το δούμε στις σημερινές παιχνιδοκονσόλες, σε Windows PC και σε φορητές συσκευές Android / iOS, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κυκλοφορία.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, στο Pang ο παίκτης κινείται αριστερά και δεξιά σε μια καθορισμένου μεγέθους πίστα, προσπαθώντας να σπάσει τις αναπηδούμενες μπάλες στο μικρότερο δυνατό μέγεθος, ώστε να τις εξαφανίσει. Σύμφωνα με την DotEmu, το Pang Adventures θα διατηρήσει το κλασικό gameplay, αλλά θα προστεθούν νέα στοιχεία και εκπλήξεις.

Να σημειωθεί ότι η DotEmu είναι η εταιρεία πίσω από τη μεταφορά των R-Type, Another World και Raiden Legacy από τις arcade μηχανές σε φορητές συσκευές, ενώ η Pastagames είναι γνωστή κυρίως για το Rayman: Jungle Fan.

[PR]

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming. Bookmark the permalink.