ParkAround: Ο πιο geeky και οικονομικός τρόπος για να πας αεροδρόμιο

parkaround_techgear

[Δ.Τ.]

Αν κάποιος μας έλεγε να παίρναμε το αμάξι μας κάθε φορά που ταξιδεύαμε από το αεροδρόμιο, ποια θα ήταν η πρώτη μας σκέψη;  «Ναι, θα ήταν πολύ βολικό, άνετο και ξεκούραστο αλλά πόσα χρήματα θα ξοδέψουμε για το parking; Δε μας συμφέρει, καλύτερα να ταλαιπωρηθούμε με τα ΜΜΜ».

Και αν ο ίδιος κάποιος μας έλεγε ότι μας συμφέρει πολύ περισσότερο; Ότι είναι πιο οικονομικό από τα ΜΜΜ; Ότι έχουμε θέση κρατημένη και κάποιον να μας περιμένει ό,τι ώρα και να ταξιδεύουμε για να μας μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ στο αεροδρόμιο μέσα σε 5’; Και ότι όλα τα παραπάνω μπορούμε να κανονίσουμε online ή από το κινητό μας εύκολα και γρήγορα;

Το ParkAround μας το λέει! Στο ParkAround, το #1 site για parking, θα βρούμε δεκάδες επιλογές parking στο αεροδρόμιο για να επιλέξουμε όποιο θέλουμε (ανάλογα με το κόστος, τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και την απόσταση!)! Το τέλειο είναι ότι μπορούμε με ένα κλικ να κρατήσουμε τη θέση μας και να είναι πιο φθηνή από όσο μπορούμε να πιστέψουμε καθώς έχει εξασφαλίσει ειδικές και αποκλειστικές εκπτώσεις για τους χρήστες του! Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο παράδειγμα από το ότι μπορούμε να παρκάρουμε με €17 για 3 ολόκληρες ημέρες – και το βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή, τώρα δηλαδή που έρχονται τα ταξίδια του Αγ. Πνεύματος! Μας προκάλεσαν να βρούμε οικονομικότερο τρόπο να πας στο αεροδρόμιο. Ψάξαμε. ΔΕ βρήκαμε!

Αν χρησιμοποιήσεις μια φορά το ParkAround, μάλλον θα πάθεις ότι και εμείς και δε θα θελήσεις να ξαναπαρκάρεις χωρίς αυτό. Γι αυτό υπάρχει και δωρεάν για iPhone [App Store Link] & Android [Google Play Link], για να το έχουμε μαζί μας!

Μπες στο parkaround.gr και μάθε τα πάντα για την πιο οργανωμένη υπηρεσία για parking!

Bonus tip: Τρέχει και ένας διαγωνισμός μέχρι τέλος Ιουνίου για όποιον κάνει κράτηση! Αν θέλεις να πάρεις μέρος, κάνε ένα κλικ εδώ!

Το ParkAround συνεργάζεται με δεκάδες parking σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, και Ρόδο!

Ανακάλυψέ το!

Loading