Τέλος οι κοινοποιήσεις των Anonymous στο Pastebin(;)

Μέχρι τώρα η συνήθης κατάληξη κάθε επίθεσης των Anonymous ήταν η κοινοποίηση στο Pastebin όλων των δεδομένων που υπoκλέπτονταν συμπεριλαμβανομένων usernames, passwords, emails, διευθύνσεων ακόμα και αριθμών πιστωτικών καρτών.

Τώρα, η Pastebin επιθυμεί να δώσει τέλος στην ιστορία αυτή σχεδιάζοντας να προσλάβει ειδικό προσωπικό αστυνόμευσης της ιστοσελίδας που θα φροντίζει να διαγράφει τέτοιου είδους περιεχόμενο το συντομότερο δυνατόν. Πράγματι, αυτή τη στιγμή το Pastebin δέχεται περίπου 1200 abuse reports ημερησίως είτε μέσω των ειδοποιήσεων του site είτε μέσω email. Ο 28χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας Jeroen Vader σχολιάζει:

“Τους τελευταίους τρεις μήνες δεν υπήρξε ούτε μια μέρα που να μη δεχτούμε επίθεση DDoS. Σκοπεύουμε να προσλάβουμε extra προσωπικό προκειμένου να παρακολουθεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Ευελπιστούμε ότι κάτι τέτοιο θα επιταχύνει την απομάκρυνση των ευαίσθητων δεδομένων που δημοσιεύονται καθημερινά.”

Από την άλλη πλευρά, να αναφέρουμε ότι το Pastebin προσελκύει αυτή τη στιγμή περίπου 17 εκατομμύρια unique visitors κάθε μήνα, αριθμός που δύο χρόνια νωρίτερα ανερχόταν στις 500.000…

[πηγή theregister]

Advertisements
This entry was posted in Internet and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Τέλος οι κοινοποιήσεις των Anonymous στο Pastebin(;)

  1. Pingback: Οι Anonymous επιτίθενται σε εκατοντάδες κυβερνητικές ιστοσελίδες της Κίνας