Philips 272B8QJEB: Νέα οθόνη 27'' ανάλυσης QHD στα €269

[Δ.Τ.]
  • Ξεκούραστη για τα μάτια και με μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών ενίσχυσης της παραγωγικότητας
  • Πιο ομαλή, φυσική χρωματική απόδοση 10-bit με εσωτερικό επεξεργαστή 12-bit και χωρίς τρεμόπαιγμα της εικόνας
  • Επιλογές συνδεσιμότητας τελευταίας γενιάς που συμπεριλαμβάνουν τα USB 3.0 και Display Port 1.2

Η MMD,brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει μια νέα οθόνη Philips 27 ιντσών με ανάλυση QHD σχεδιασμένη για τους επαγγελματίες χρήστες που εστιάζουν στην απόδοση. Η νέα οθόνη 272B8QJEB είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη σε μια σειρά οθονών που συνδυάζουν μεγάλη άνεση προβολής, έξυπνα εργονομικά χαρακτηριστικά και λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.

Η εικόνα στα καλύτερα της

Η ποιοτική εργασία, ανεξαρτήτως επαγγελματικού κλάδου, εξαρτάται πλέον από τις πηγές και τις οθόνες υψηλής ανάλυσης. Γι αυτό το λόγο, η νέα 272B8QJEB βασίζεται στην υψηλή απόδοση, στα υψηλής πυκνότητας pixel count panels W-LED οπίσθιου φωτισμού με επίπεδα ανάλυσης Quad HD 2560x1440 για φυσικές και πεντακάθαρες εικόνες με ομαλά sRGB χρώματα. Η 10-bit οθόνη, με εσωτερικό επεξεργαστή εικόνων 12-bit, προσφέρει 1,07 δις. χρώματα για ακόμα πιο πλούσιες και έντονες εικόνες – μια σημαντική διαφορά από τα 16 εκατ. χρώματα των τυπικών 8-bit οθονών – καθώς και ομαλότερες αποχρώσεις χωρίς χρωματική αλλοίωση.

Πλούσια συνδεσιμότητα που κάνει τη ζωή μας ευκολότερη

Μια πλήρης σειρά επιλογών συνδεσιμότητας καθιστά το μοντέλο 272B8QJEB την ιδανική λύση για όλα τα επαγγελματικά περιβάλλοντα. Από αναλογικό VGA σε ψηφιακό DVI-Dual Link, DisplayPort 1.2 και HDMI, καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης σε συσκευές τελευταίες γενιάς, καθώς και γρήγορη φόρτιση κινητών συσκευών και γρήγορη μεταφορά δεδομένων έως και 5.0 gbit/δευτερόλεπτο, χάρη στην τεχνολογία SuperSpeed USB 3.0. Επιπλέον, δεν απαιτείται χώρος για εξωτερικές συσκευές ήχου, χάρη στα δυο ενσωματωμένα ηχεία 2W. Εναλλακτικά, για περισσότερη ιδιωτικότητα και πιο ήσυχη λειτουργία στο γραφείο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εύκολα προσβάσιμη υποδοχή ακουστικών. Επιπλέον, η άνετη βάση είναι βολική για να ακουμπήσετε το smartphone σας, καθώς και άλλα μικρά αντικείμενα γραφείου εξασφαλίζοντας έτσι μια τακτοποιημένη επιφάνεια εργασίας όλες τις ώρες της ημέρας.

Άνετα εργονομικά χαρακτηριστικά για πιο υγιείς χώρους εργασίας

Η νέα οθόνη 272B8QJEB συνδυάζει τη φυσική εμπειρία ανάγνωσης της λειτουργίας EasyRead με την υπέροχη ευελιξία της SmartErgoBase, μιας ειδικής βάσης σχεδιασμένης για την απλή προσαρμογή του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της οθόνης που ταιριάζει στις ατομικές και εργονομικές ανάγκες κάθε χρήστη. Επίσης, η οθόνη αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία IPS με έξτρα ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε με την ίδια άνεση οριζόντια και κάθετη θέαση σε έναν άξονα περιστροφής 90 μοιρών. Προσφέροντας μια πιο ευχάριστη και άνετη εμπειρία θέασης, η νέα οθόνη αξιοποιεί επίσης μια καινοτόμα τεχνολογία που εξαλείφει το τρεμόπαιγμα, σε συνδυασμό με την ειδική λειτουργία LowBlue Mode, η οποία μειώνει τις δυνητικά επιβλαβής για τα μάτια ακτίνες μπλε φωτός μικρού κύματος που παράγονται από τις οθόνες LED. Έτσι, με λιγότερη κούραση στα μάτια και πιο καθαρές εικόνες, θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε πλήρως στην εργασία σας και να βυθιστείτε στις αγαπημένες σας επαγγελματικές εφαρμογές για περισσότερες ώρες χωρίς να επιβαρύνονται τα μάτια σας.

Μια ποιοτική σειρά οθονών για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Με τη Philips 272B8QJEB επεκτείνει την ήδη πετυχημένη σειρά οθονών QHD 27 ιντσών σχεδιασμένη για επαγγελματίες χρήστες με χαρακτηριστικά για όσους αναζητούν πιο απαιτητικές επιχειρηματικές λύσεις. Το μοντέλο 272B7QPTKEB είναι ιδανικό για εταιρίες ευαίσθητες στο θέμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, καθώς είναι η πρώτη οθόνη της Philips με ενσωματωμένη webcam που εμφανίζεται, όταν απαιτείται (π.χ. για συνεδριάσεις), και κρύβεται -για λόγους ασφαλείας- όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης, η 272B7QPJEB εξοικονομεί ενέργεια πολύ αποτελεσματικά μέσω του PowerSensor, ενός ενσωματωμένου αισθητήρα που μεταδίδει και εισπράττει ακίνδυνα σήματα υπέρυθρων για τον εντοπισμό του χρήστη και μειώνει αυτομάτως τη φωτεινότητα της οθόνης όταν απομακρύνεται ο χρήστης, εξοικονομώντας έτσι έως και 80% ενέργεια και προσφέροντας παράλληλα το μέγιστο χώρο προβολής, χάρη στο εξαιρετικά στενό πλαίσιο της οθόνης. Και εάν ο χώρος σας δεν επαρκεί για μια οθόνη, η υποδοχή DisplayPort – η οποία είναι διαθέσιμη και στα δύο μοντέλα οθονών- δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε μια σειρά οθονών μέσω του daisy channel, είτε οριζόντια είτε κάθετα χάρη στην ευέλικτη βάση της.

Η οθόνη 272B8QJEB της Philips θα είναι διαθέσιμη το Μάρτιο 2018 στην ενδεικτική λιανική τιμή των €269.

Philips 272B8QJEB: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Loading