up_icon
Displays Philips

Προτάσεις για κάθε γούστο: Οι οθόνες Philips στην IFA 2018

31 Αυγούστου 2018 Yannis Elpidis

Προτάσεις για κάθε γούστο: Οι οθόνες Philips στην IFA 2018

Στο hall 22, οι επισκέπτες της έκθεσης IFA 2018 μπορούν να ανακαλύψουν τη συναρπαστική νέα σειρά οθονών Philips, συμπεριλαμβανομένων SuperWide οθόνης και λύσεων αφής για μεγαλύτερη παραγωγικότητα, USB-C docking για καλύτερη συνδεσιμότητα, κυρτών και ultra-slim οθονών για ενισχυμένη αίσθηση βύθισης, μοντέλα ιδανικά για console gaming, και πολλά ακόμα.

Οθόνες για παραγωγικότητα και ψυχαγωγία

Η σειρά οθονών Philips 2018-2019 διαθέτει κάτι για όλους. Είναι βέβαιο ότι τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι οικιακοί χρήστες θα εκτιμήσουν τις τελευταίες καινοτομίες της Philips, είτε ο στόχος τους είναι να πετύχουν αποτελεσματικότητα στην εργασία τους, να αυξήσουν την απόλαυση ταινιών ή παιχνιδιών, να μειώσουν την ακαταστασία, να βελτιώσουν την εργονομική τους άνεση, είτε να αποκτήσουν γραφικά υψηλής απόδοσης.

Απαράμιλλος σχεδιασμός: χωρίς πλαίσιο, λεπτές, κυρτές

Ο σχεδιασμός 4 όψεων χωρίς πλαίσιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό πολλών από τις τελευταίες οθόνες Philips, που τις καθιστά ιδανικές για τη σύνδεση πολλαπλών οθονών. Με την πραγματικά αδιάλειπτή εμφάνισή τους, αυτές οι οθόνες είναι εξαιρετικά λεπτές μόλις 6,1 χιλ., ενώ τα κυρτά μοντέλα προσφέρουν μια πιο συναρπαστική εμπειρία χρήστη είτε στο σπίτι είτε στην εργασία.

Ο τέλειος σύμμαχος: μια ιδανική οθόνη για τους gamers κονσόλας

Σχεδιασμένη για gamers κονσόλας, η επαναστατική σειρά Momentum προσφέρει στους παίκτες εξαιρετική ποιότητα εικόνας, γρήγορο χρόνο απόκρισης και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου ώστε να εξασφαλίζει γρήγορο παιχνίδι με γρήγορους ρυθμούς χωρίς σκίσιμο και τραύλισμα, σε συνδυασμό με μια πληθώρα πρόσθετων χαρακτηριστικών για ενισχυμένη άνεση, συνδεσιμότητα και απόλαυση.

Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα: SuperWide οθόνη

Η νέα γκάμα διαθέτει super-wide 32:9 οθόνη. Αυτές οι γενναιόδωρες διαστάσεις ενισχύουν την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση πολλαπλών εργασιών προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες σε μία οθόνη εξαλείφοντας την απόσπαση προσοχής της κεντρικής μπάρας που σχετίζεται με τη χρήση πολλών οθονών. Η SuperWide οθόνη εξοικονομεί επίσης σημαντικό χώρο γραφείου, αντικαθιστώντας τις επιπλέον βάσεις και καλώδια που συνοδεύουν τη χρήση πολλαπλών οθονών με μια μόνο, εύκολη στην εγκατάσταση, μονάδα. Αυτές οι εξαιρετικά μεγάλες ευρείες οθόνες παρέχουν επίσης μια βελτιωμένη εργονομική εμπειρία χρήσης για λιγότερη κόπωση του λαιμού και των ώμων, χάρη στις πλήρως ρυθμιζόμενες προδιαγραφές και την ισορροπημένη απόσταση προβολής.

Άπλα το σωστό άγγιγμα: οθόνες αφής

Η τεχνολογία αφής περιλαμβάνεται σε αρκετά από τα φετινά μοντέλα της Philips. Οι B2B Touch Monitors χρησιμοποιούν τη λειτουργία αφής Projected-Capacitive (P-Cap) και υποστηρίζουν έως 10 σημεία εκτός από την προηγμένη IP54 προστασία από την επαφή, το νερό και τη σκόνη. Αυτές οι οθόνες διαθέτουν επίσης ομαλή και εύκολη κλίση για να παρέχουν στους χρήστες την ευελιξία επιλογής της επιθυμητής γωνίας για μεγαλύτερη εργονομική άνεση.

Βολική συνδεσιμότητα: USB-C docking

Πολλές από τις επερχόμενες επαγγελματικές οθόνες Philips είναι εξοπλισμένες με USB-C docking και προσφέρουν πλήρη λειτουργικότητα σύνδεσης και βελτιωμένη συνδεσιμότητα για να ταιριάζουν με το νέο πρότυπο notebook, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις ανάγκες του σύγχρονου ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας. Διαθέτοντας έναν λεπτό, αμφίδρομο, αναστρέψιμο σύνδεσμο, το USB Type C προσφέρει εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα με ασφάλεια στις πιο γρήγορες διαθέσιμες ταχύτητες δεδομένων, να φορτίζουν τις συσκευές τους, να συνδέουν την οθόνη τους σε τηλέφωνα και notebooks και να συνδέονται με περιφερειακές συσκευές, απλά και γρήγορα.

Ορισμένες λεπτομέρειες για τα κορυφαία προϊόντα της έκθεσης:

499P9H – Με διάσταση 49” το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει SuperWide, κυρτή οθόνη για αποτελεσματική διεκπεραίωση πολλαπλών εργασιών, αντικαθιστώντας την ανάγκη για πολλαπλές οθόνες σε περιβάλλοντα εργασίας όπως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χρηματιστήρια και άλλους B2B κλάδους. Εργονομικά βελτιστοποιημένη για αυξημένη παραγωγικότητα, μπορεί να περιστραφεί, να αλλάξει κλίση και να ρυθμιστεί για μέγιστη άνεση προβολής. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια ποικιλία από βολικά χαρακτηριστικά, όπως USB-C docking, Windows Hello pop-up webcam, μία βάση SmartErgo και Zero Power Switch.

349P9H, 329P9H και 349P7Q – προορισμένες για επαγγελματική χρήση, αυτές οι οθόνες διαθέτουν USB-C docking και υψηλή ανάλυση για ενισχυμένη παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα. Εκτός από την ταχύτητα και την ευκολία της τεχνολογίας USB-C, η 349P9H διαθέτει μία 34” (21:9) επίπεδη IPS οθόνη 4 όψεων χωρίς πλαίσιο με 5120x2160 ανάλυση, Windows Hello hideaway webcam, USB-C docking και περισσότερα. Η 329P9H διαθέτει μία 31,5” (16:9) 4Κ επίπεδη οθόνη 4 όψεων χωρίς πλαίσιο με 3840x2160 ανάλυση, Windows Hello hideaway webcam και USB-C docking, και κατασκευάζεται από 85% ανακυκλωμένα πλαστικά μετά την κατανάλωση. Η 349P7F διαθέτει μία 34” (21:9) κυρτή οθόνη χωρίς πλαίσιο εξοπλισμένη με USB-C με PD καθώς επίσης και με ένα πρακτικό περιστρεφόμενο στήριγμα 175/175 που μπορεί επίσης να έχει κλίση -5 / + 20 για βέλτιστη άνεση.

221B9T και 171B9T – Προορισμένες για επαγγελματική χρήση, αυτές οι οθόνες αξιοποιούν την ισχύ της τεχνολογίας οθόνης αφής με P-Cap touch και IP 54 προστασία από την επαφή και τη διείσδυση νερού και σκόνης. Μεγέθους 21,5” και 17” αντίστοιχα, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνη αφής τεχνολογίας TN έως 10 σημείων, ευέλικτο σχεδιασμό βάσης και ευέλικτο σχεδιασμό βάσης για τη σωστή γωνία.

276C8, 278E9Q, και 328E9F – Αυτά τα ultra-slim, χωρίς πλαίσιο μοντέλα διαθέτουν απρόσκοπτο σχεδιασμό χωρίς άκρες για εξαιρετική εφαρμογή επέκτασης, UltraWide-color για ζωντανά, ρεαλιστικά γραφικά και USB-C συνδεσιμότητα. Το μοντέλο 276C8 προσφέρει μία επίπεδη, εξαιρετικά λεπτή οθόνη πάχους 6,1 χιλ, ενώ τα 278E9Q και 328E9F διαθέτουν κυρτές, λεπτές οθόνες 9,94 χιλ.

436M6VBPAB – Με πρώτη παρουσίαση τον Απρίλιο, η Philips Momentum 436M6VBPAB είναι η πρώτη οθόνη της Philips Momentum Line. Σχεδιασμένη για gamers κονσόλας, αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με UltraClear 4K UHD ανάλυση για εξαιρετική ακρίβεια σε μία τεράστια οθόνη 43 ιντσών, τεχνολογία Quantum Dot για μεγαλύτερη χρωματική ακρίβεια, υποστήριξη Adaptive Sync, 4 ms GtG χρόνο απόκρισης, και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου για γρήγορο gaming χωρίς σκίσιμο και τραύλισμα. Επιπλέον διαθέτει την επιβλητική λειτουργία Ambiglow Lighting και ενισχυμένο ήχο με DTS Sound™. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά: το μοντέλο Momentum 436M6VBPAB είναι επίσης η πρώτη οθόνη στον κόσμο που κατάκτησε το νέο πρότυπο VESA DisplayHDR 1000, που σημαίνει πιο ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική φωτεινότητα, βάθος και απόχρωση.

This slideshow requires JavaScript.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Philips 27B1U7903: Νέα επαγγελματική οθόνη με ThunderboltT 4 και Mini-LED

21 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Καλλιτέχνες, creative professionals, και άλλοι επαγγελματίες του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα, εργάζονται με ποικίλους τρόπους και αναζητούν λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις πολλές αλλά και ειδικές ...

AGON by AOC: Η 5η γενιά gaming οθονών επεκτείνεται με Fast IPS-QD και VA panels

15 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα από την ολοκαίνουργια σειρά AGON 5: την AGON AG275QZ/EU και την AGON AG275QZN/EU. Η πρώτη, με διαστάσεις 27″/68.6 εκ., διαθέτει Fast IPS panel με Quantum Dot layer για ...

Κορυφαία πιστοποίηση για το «τέλειο μαύρο» των OLED panels της LG

11 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

H LG Electronics υποδέχεται με ενθουσιασμό την πιστοποίηση “Perfect Black” που έλαβαν τα OLED panel των οθονών της, τα οποία ξεχώρισαν με την κορυφαία τους απόδοση επιτυγχάνοντας τέλεια επίπεδα μαύρου σε ...

Νέα γενιά gaming PCs και περιφερειακών Alienware

10 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Alienware συνεχίζει την αποστολή της με στόχο να δημιουργεί κορυφαίες εμπειρίες παιχνιδιού με τρία νέα προϊόντα: το ανανεωμένο Aurora R15 Gaming Desktop, το μικρού μεγέθους και πλούσιο σε χαρακτηριστικά ...

LG Display: Πρωτότυπη εύκαμπτη και έγχρωμη οθόνη με δυνατότητα επε΄κτασης ή/και στριψίματος

09 Νοεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εύκαμπτη οθόνη με δυνατότητα επέκτασης, απλά αυτήν την φορά το τμήμα LG Display πρωτοπορεί τόσο με το υλικό που χρησιμοποιεί, όσο και με τις δυνατότητες της νέας δημιουργίας ...

Philips EVNIA: Η νέα σειρά οθονών και περιφερειακών που φιλοδοξεί να αλλάξει το gaming

24 Οκτωβρίου 2022 Christos Elpidis

Με μια άκρως εντυπωσιακή παρουσίαση για επιλεγμένους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο που έλαβε χώρα στο Stade de France στο Παρίσι, η Philips πραγματοποίησε το λανσάρισμα της οικογένειας προϊόντων EVNIA, με ...

HP: Παρουσίασε νέους υπολογιστές, οθόνες, κάμερα web streaming και βελτιωμένες υπηρεσίες

19 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Στο HP Amplify Executive Forum, το παγκόσμιο roadshow συνεργατών της HP, η εταιρεία παρουσίασε νέες συσκευές και λύσεις που θα βοηθήσουν τους χρήστες να αναπτυχθούν στα υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας τους. Με ...

AOC GAMING 25G3ZM/BK: Η νέα eSports οθόνη 24.5'' FHD 240Hz στα €239

18 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC παρουσιάζει την AOC GAMING 25G3ZM/BK, μια επίπεδη οθόνη παιχνιδιών 24,5" (62,23 εκ.) με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms GtG και 0,5 ms MPRT, ιδανική για σκληροπυρηνικούς παίκτες που ...

Alienware AW2723DF: Η νέα 27'' 4K gaming οθόνη με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης εικόνας

18 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Dell Technologies ανακοινώνει την οθόνη Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF). Πρόκειται για μια από τις πιο γρήγορες στην αγορά, εξοπλισμένη με τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ποιότητας για εξαιρετικά ομαλό ...

Philips: Νέες οθόνες με USB-C και webcam για τον σύγχρονο επαγγελματία

10 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Οι σύγχρονοι επαγγελματίες προσαρμόζονται με περισσότερη άνεση απέναντι στις νέες τεχνολογίες. Με τις συνεχείς αλλαγές στους ρυθμούς εργασίας, τους χώρους και τα στυλ, η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία ...

Loader
techgear_icon