Pixel 6 και Pixel 6 Pro: Αποκαλύψεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους

Συνεχίζονται οι μεγάλες διαρροές για τα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro, με τον Jon Prosser να προχωρά σήμερα στην αποκάλυψη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών των δύο μοντέλων που ετοιμάζει η εταιρεία.

Ξεκινώντας από το Google Pixel 6, οι πληροφορίες του Prosser κάνουν λόγο για οθόνη 6.4’’ AMOLED, επεξεργαστή με κωδική ονομασία Whitechapel / GS101 (πιθανότατα πρόκειται για custom επεξεργαστή της Google), 8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα 50MP + 12MP wide-angle, εμπρόσθια κάμερα 8MP, μπαταρία 4610mAh και λειτουργικό σύστημα Android 12.

pixel-6-pro-leak-1.jpg

Από την άλλη, το Google Pixel 6 Pro αναμένεται με οθόνη 6.71’’ Plastic OLED, τον ίδιο επεξεργαστή Whitechapel, 12GB μνήμη RAM, έως 512GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 50MP + 48MP telephoto + 12MP wide-angle, εμπρόσθια κάμερα 12MP, μπαταρία 5000mAh και λειτουργικό σύστημα Android 12.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Prosser φαίνεται πεπεισμένος πως η Google θα δεσμευτεί για 5 χρόνια αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος των Pixel 6 και Pixel 6 Pro, σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει τον κύκλο της Apple για τις iOS συσκευές.

Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ένδειξη για τη ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων, αν και οι περισσότερες εκτιμήσεις την τοποθετούν κατά τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading