Pixel 6 και Pixel 6 Pro: Επίσημη παρουσίαση στις 19 Οκτωβρίου 2021

Ο κύβος ερρίφθη….για ακόμα μία φορά σχετικά με τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro της Google, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα τα αποκαλύψει πλήρως στην εκδήλωση της 19ης Οκτωβρίου 2021.

Η Google είχε κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις στις αρχές Αυγούστου, περισσότερο για να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από τον επεξεργαστή Tensor που σχεδίασε η ίδια, αλλά και να δώσει μια πρώτη εικόνα της εμφάνισης των δύο νέων smartphones. Στη νέα εκδήλωση, ωστόσο, θα μάθουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες του Tensor SoC και για λειτουργίες του Android 12 που ενδεχομένως θα είναι αποκλειστικές στα Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το Pixel 6 διαθέτει οθόνη 6.4’’ AMOLED, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και διπλή κάμερα, ενώ το Pixel 6 Pro αναμένεται με οθόνη 6.7’’ AMOLED, 12GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και τριπλή κάμερα με τηλεφακό για 4x οπτικό zoom. Οι τιμές που έχουν έρθει στη δημοσιότητα κινούνται κοντά στα $750 και $1050 αντίστοιχα.

Θα έχει ενδιαφέρον, επίσης, να δούμε αν η Google θα παρουσιάσει και άλλες συσκευές (π.χ. στο brand της Nest), όπως και αν θα μιλήσει για το δικό της αναδιπλούμενο smartphone.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading