Pixel 7 Pro: Επίσημο video για τον σχεδιασμό του, specs και τιμή

Μετά το Pixel Watch σειρά παίρνει το Pixel 7 Pro στις επίσημες «διαρροές» της Google πριν την επίσημη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (6 Οκτωβρίου 2022). Η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο video αφιερωμένο στον σχεδιασμό του κορυφαίου μοντέλου της σειράς και από αυτό βλέπουμε περιμετρικά την συσκευή, καθώς και τις διαθέσιμες αποχρώσεις (Obsidian, Snow, Hazel).

pixel-7-pro-full-leak-2.jpg

Σχεδόν ταυτόχρονα ήρθαν στην δημοσιότητα και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pixel 7 Pro, το οποίο αναμένεται με οθόνη 6.7’’ LTPO OLED QHD+ 120Hz, επεξεργαστή Tensor G2, 12GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 50MP + 12MP ultrawide + 48MP telephoto, εμπρόσθια κάμερα 11MP με αυτόματη εστίαση, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, WiFi 6E, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5G, λειτουργικό σύστημα Android 13, μπαταρία 5000mAh με υποστήριξη φόρτισης σε ισχύ 30W και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

pixel-7-pro-full-leak-1.jpg

Περιμένουμε ότι μέχρι την επόμενη θα έχουν αποκαλυφθεί και όλα τα specs του Pixel 7, έτσι ώστε να μην μείνει τίποτα για να έχει πραγματικό νόημα η παρακολούθηση της εκδήλωσης πλην της επιβεβαίωσης όλων των διαρροών.

Κλείνουμε με τις τιμές των δύο μοντέλων, οι οποίες φαίνεται πως θα είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Οι leaksters αναφέρουν πως το Pixel 7 θα κοστίζει $599, ενώ το Pixel 7 Pro θα ανέβει στα $899.

Loading