Pixel Watch 2: Αποκαλύπτεται στο επίσημο teaser video της Google

Μετά το teaser video για τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro, ήρθε η ώρα να δούμε και το αντίστοιχο video για το νέο Pixel Watch 2 που θα παρουσιάσει η Google στην εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου 2023. Κατά την προσφιλή τακτική της, η εταιρεία προχώρησε στη δημοσίευση του video αρκετές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση και μας δίνει μια πρώτη εικόνα από το νέο smartwatch.

Από αυτά που βλέπουμε δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε πως ο σχεδιασμός είναι σχεδόν ίδιος με το πρώτης γενιάς Pixel Watch, με εξαίρεση μια μικρή αλλαγή στην περιστρεφόμενη κορώνα και την σημείωση IP68 στο πίσω μέρος που υποδηλώνει ότι το Pixel Watch 2 θα είναι ανθεκτικό τόσο στο νερό, όσο και στη σκόνη.

Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές ή τις νέες λειτουργίες που θα προσφέρει το Pixel Watch 2 στους χρήστες. Δεν αποκλείεται μέχρι να έρθει η ημέρα της παρουσίασης πως θα δούμε ακόμη περισσότερα teasers από τη Google για όλες τις συσκευές της, και ίσως αποκαλύψει κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

Loading