Play At Home: Η Sony δίνει δωρεάν σε όλους τα The Nathan Drake Collection και Journey

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus είναι η απόκτηση δύο δωρεάν τίτλων κάθε μήνα, τους οποίους μπορείς να κρατήσεις για πάντα στον λογαριασμό σου αρκεί να προλάβεις να τους “αγοράσεις” σε αυτήν τη μηδενική αξία και φυσικά να έχεις ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία.

Μια γεύση από αυτό το προνόμιο μπορούν να πάρουν τώρα όλοι οι gamers, άσχετα εάν έχουν ενεργή συνδρομή στο PS Plus. Η Sony ανακοίνωσε πριν από λίγο την ενέργεια Play At Home, στο πλαίσιο της οποίας προσφέρει εντελώς δωρεάν το The Nathan Drake Collection και το Journey, έτσι ώστε να παροτρύνει τους απανταχού gamers να μείνουν σπίτι.

Η δωρεάν προσφορά θα ανοίξει από αύριο 15 Απριλίου 2020 και θα είναι ενεργή έως τις 5 Μαΐου 2020, επομένως, θα πρέπει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας για να τα κρατήσετε για πάντα. Οι συνδρομητές του PS Plus είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα δύο παιχνίδια (ουσιαστικά τέσσερα, μιας και το The Nathan Drake Collection περιλαμβάνει τα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς) τους προηγούμενους μήνες, καθώς δόθηκαν δωρεάν μέσα από την υπηρεσία.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η Sony θα ενισχύσει με $10 εκατ. τους indie developers που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Loading