Uncharted 1, 2, 3 και Goat Simulator δωρεάν τον Ιανουάριο στο PS Plus!

Η Microsoft είχε προχωρήσει στην αντίστοιχη ανακοίνωση αρκετές ημέρες πριν μπούμε στον Ιανουάριο, αλλά η Sony αποφάσισε να περιμένει την αλλαγή της χρονιάς για να μας ενημερώσει σχετικά με τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούμε να κατεβάσουμε ως συνδρομητές στην υπηρεσία PlayStation Plus.

Το 2020 ξεκινά πολύ εντυπωσιακά, λοιπόν, με την εταιρεία να μοιράζει δωρεάν τα Uncharted: The Nathan Drake Collection και το Goat Simulator, αμφότερα διαθέσιμα από την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 και μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2020.

Το Uncharted: The Nathan Drake Collection περιλαμβάνει τα Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves και Uncharted 3: Drake’s Deception και μάλιστα με βελτιωμένα γραφικά για το PlayStation 4. Δε νομίζουμε ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για αυτήν την τριλογία…

Το Goat Simulator της Double Eleven κυκλοφόρησε το 2015 και κέρδισε αρκετή προσοχή από την κοινότητα των gamers χάριν στην άκρως διασκεδαστική απλότητά του. Αναλαμβάνεις τον ρόλο μιας κατσίκας και η αποστολή σου είναι απλά να προκαλέσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καταστροφή γίνεται για να μαζέψεις πόντους.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020 είναι διαθέσιμα τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου, δηλαδή τα Titanfall 2 και Monster Energy Supercross.


Loading