PlayStation 5: Κυκλοφόρησε νέα έκδοση με μικρότερο βάρος και πιο εύχρηστη βίδα

Χωρίς καμία σχετική ανακοίνωση, η Sony έχει προχωρήσει στην κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του PlayStation 5, η οποία εντοπίστηκε ήδη στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μη περιμένετε, πάντως, κάποια συνταρακτική αλλαγή σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση της παιχνιδοκονσόλας.

Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Εurogamer και Press Start, το νέο μοντέλο φέρει την κωδική ονομασία CFI-1102A (αντί CFI-1000), είναι λίγο πιο ελαφρύ (κατά περίπου 270gr) και έχει τοποθετηθεί μια νέα βίδα για τη βάση στήριξης που μπορείς να την περιστρέψεις με το χέρι αντί με κατσαβίδι.

ps5-new-screw.jpg


Δεν έχει γίνει γνωστό τι μπορεί να άλλαξε στο εσωτερικό του PS5 ή στα υλικά κατασκευής για να μειωθεί το βάρος, επομένως, θα χρειαστεί να περιμένουμε σχετικές διευκρινίσεις από την εταιρεία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μικρή σημασία έχει τη δεδομένη στιγμή, καθώς οι gamers καίγονται περισσότερο να δουν επιτέλους τα PS5 να πλημμυρίζουν τις αποθήκες και τα ράφια των καταστημάτων για να το προμηθευτούν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading