PlayStation 5: Πως να μεταφέρεις τα παιχνίδια από το PS4

Η Sony έχει ξεκαθαρίσει ότι το 99% των τίτλων του PS4 θα υποστηρίζονται από το PlayStation 5 και γι’ αυτό δημοσιεύει σήμερα επίσημο video με οδηγίες για τη μεταφορά των παιχνιδιών από τη μία κονσόλα στην άλλη.

Ο ταχύτερος τρόπος είναι να συνδέσεις τις δύο κονσόλες μεταξύ τους με καλώδιο ethernet και να ξεκινήσεις το download διαλέγοντας την επιλογή local network. Υπάρχει, φυσικά, η δυνατότητα να γίνει η μεταφορά ασύρματα ή με upload στο cloud και από εκεί download στο PS5, αλλά κάτι τέτοιο θα πάρει σίγουρα αρκετή ώρα για να ολοκληρωθεί. Η καλύτερη επιλογή, πάντως, είναι να έχεις περάσει τα παιχνίδια του PS4 σε κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο και απλά να τον συνδέσεις μετά στο PS5.

Εκτός από αυτό το video, η Sony δημοσίευσε και δύο tutorials για αρχάριους που αφορούν τις προτεινόμενες ρυθμίσεις του PS5 και τη διαχείριση του λογαριασμού τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading