PlayStation 5: Στα $115 το κόστος του εξωτερικού SSD 500GB σύμφωνα με το Walmart

Τον περασμένο μήνα μάθαμε ότι η κάρτα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου 1TB για το Xbox Series X θα κοστίζει $220 και όπως ήταν λογικό αρκετοί gamers απογοητεύτηκαν από το πολύ μεγάλο κόστος, διότι σχεδόν με τα ίδια χρήματα μπορείς να αγοράσεις το…Xbox Series S.

Τα πράγματα δεν φαίνονται ότι θα είναι καλύτερα και για τους κατόχους του PlayStation 5, καθώς διέρρευσε από την αλυσίδα καταστημάτων Walmart πως ο εξωτερικός SSD 500GB για το PS5 θα κοστίζει $115, άρα περίπου στη μισή τιμή από την κάρτα της Microsoft που προσφέρει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο.

Τα έξτρα 500GB που μπορεί να προσθέσει ο χρήστης στο PS5 μπορούν να μοιάζουν λίγα, αλλά μη ξεχνάτε πως από το 1TB της παιχνιδοκονσόλας σου μένουν πραγματικά διαθέσιμα τα 664GB και τα υπόλοιπα καταλαμβάνονται από το λογισμικό του. Τουλάχιστον, όμως, το PS5 θα υποστηρίζει εξωτερικούς SSDs από διάφορους κατασκευαστές αρκεί να είναι συμβατοί με το PCIe 4.0 NVMe.

Με τον όγκο των πιο απαιτητικών video games να αυξάνεται διαρκώς (π.χ. το Call of Duty: Modern Warfare χρειάζεται σχεδόν 250GB!), είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση για έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Ευελπιστούμε ότι οι τιμές θα πέσουν μέσα στους επόμενους μήνες, διαφορετικά οι gamers θα εξαγριωθούν και όχι άδικα…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading