Ποιο Freedom Pass; Στις ΗΠΑ δελεάζουν τους νεαρούς με δωρεάν AirPods αν εμβολιαστούν

Υπό την απειλή της εξαιρετικά μεταδοτικής μετάλλαξης Delta στις ΗΠΑ αποφάσισαν να παρέχουν οικονομικό κίνητρο στους εφήβους προκειμένου να τεθούν σε εμβολιασμό κατά της νόσου Covid-19.

Το Σάββατο, ο δήμαρχος της Ουάσινγκτον, Muriel Bowser, ανακοίνωσε ότι όλοι οι έφηβοι ηλικίας 12 έως και 17 ετών που θα κάνουν το πρώτο τους εμβόλιο θα λάβουν δωρεάν AirPods.

Επιπροσθέτως, εκτός από τα AirPods, οι νέοι θα συμμετάσχουν σε εβδομαδιαία κλήρωση για να κερδίσουν ένα iPad με ακουστικά (οκτώ νικητές κάθε εβδομάδα) και μια υποτροφία κολεγίου 25.000 δολαρίων (δύο νικητές κάθε εβδομάδα).

Η καμπάνια για τη χορήγηση εμβολίων για τους νέους θα διαρκέσει από τις 7 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με τις εβδομαδιαίες κληρώσεις για επιπλέον έπαθλα να ξεκινούν στις 30 Αυγούστου.

Δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς τους νέους χρειάζονται τους γονείς τους για να μεταφερθούν, ο Bowser έδωσε ένα προνόμιο και για τους ενήλικες. Οι γονείς και οι κηδεμόνες θα λάβουν μια δωροκάρτα Visa των 51 δολαρίων για κάθε νεαρό άτομο που θα πάνε να κάνουν την πρώτη τους δόση.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ουάσινγκτον, από τις 2 Αυγούστου περίπου το 64,6% των κατοίκων είχε λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου και εκτιμάται ότι το 55,1% ήταν πλήρως εμβολιασμένο. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading