Ο πρώτος γιατρός για Pokémon είναι πραγματικότητα από το doctoranytime.gr

Dr._Proctor

Το Pokémon GO γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας. Υπάρχουν καφετέριες και μπαρ για Pokémon trainers, ειδικά ρούχα και αξεσουάρ για Pokémon και από σήμερα… γιατρός για Pokémon και μάλιστα ο πρώτος στην Ελλάδα και στον κόσμο!

Όλοι θυμόμαστε τον φίλο του Ash, τον Dr. Proctor, ο οποίος θεράπευε τον Pikachu κάθε φορά που τραυματιζόταν στις περιπέτειες του. Για την ιστορία, o Dr. Proctor είναι γενικός ιατρός που εργάζεται σε ιδιωτική κλινική και θεραπεύει εκτός από ανθρώπους και Pokémon!

Η ακούραστη ομάδα του doctoranytime.gr, ακούγοντας τους χρήστες που έψαχναν απεγνωσμένα θεραπεία για το χτυπημένο τους Pokémon, εντόπισε τον Dr. Proctor στο νοσοκομείο του Kanto και του ζήτησε να βοηθήσει τους Έλληνες trainers!

Ο Dr. Proctor λοιπόν απέκτησε τη δικιά του online σελίδα στο doctoranytime.gr και είναι πλέον διαθέσιμος για να εξετάσει το Pokémon σας! Μπείτε στη σελίδα του για να δείτε τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρει και φυσικά τις αξιολογήσεις από άλλα Pokémon και κλείσε ραντεβού για το Charmander σου που… μόλις τις έφαγε!

Δες το προφίλ του Dr Proctor

Θέλεις να γίνεις “ο καλύτερος των καλύτερων”; Στείλε την αξιολόγησή σου σαν σχόλιο σε αυτό το άρθρο! Τα πιο αστεία και ευφάνταστα θα προστεθούν στη σελίδα του γιατρού!

[via doctoranytime.gr]

Loading