Pokemon Rumble Rush: Αυτό είναι το νέο mobile game της Nintendo!

Δύο χρόνια μετά την ακύρωση του project για το mobile game με τίτλο Pokeland, το οποίο δανειζόταν αρκετά στοιχεία από τη σειρά Pokemon Rumble, η Nintendo έκανε σήμερα την έκπληξη ανακοινώνοντας το....Pokemon Rumble Rush για συσκευές Android και iOS!

Στο παιχνίδι οι gamers καλούνται να εξερευνήσουν αχαρτογράφητα νησιά και να πολεμήσουν εναντίον "άγριων" Pokemon, να στρατολογήσουν νέα Pokemon στην ομάδα τους και να συλλέγουν αντικείμενα που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στον εξοπλισμό τους. Υπάρχουν δύο διαφορετικού τύπου "gears", αυτά που βοηθούν τα Pokemon στη μάχη και αυτά που ενισχύουν τα στατιστικά τους.

Σε κάθε νησί του Pokemon Rumble Rush θα υπάρχει ένας μεγάλος κακός στο τέλος, επομένως, η πρόοδος στο παιχνίδι θα εξαρτάται αρκετά από το πόσο γρήγορα θα καταφέρεις να τους νικήσεις. Το gameplay θα είναι αρκετά απλό για την επίθεση και την κίνηση, με τις φήμες να λένε ότι θα μοιάζει αρκετά με το Dragalia Lost.

Το Pokemon Rumble Rush διατίθεται δωρεάν και φυσικά υπάρχουν αρκετές επιλογές για να αγοράσεις αντικείμενα κατά τη διάρκεια του. Για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αυστραλία, αλλά σύντομα θα το δούμε και σε άλλες περιοχές.

[Pokemon]

Loading