AOC

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M: Μια νέα premium gaming οθόνη

Το exclusive lifestyle brand Porsche Design και η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο –παρουσίασαν μια νέα εξαιρετική οθόνη gaming: την Porsche Design AOC AGON PRO PD32M. Αυτή η premium gaming οθόνη 31.5" διαθέτει μοναδικό design εμπνευσμένο από χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες ενός σπορ αυτοκινήτου Porsche. Συνδυάζοντας υψηλή απόδοση με ανώτερη ποιότητα και φινίρισμα, η PD32M είναι ιδανική για δυναμικούς αγώνες από τους πιο απαιτητικούς παίκτες, χάρη στην ευκρινή ανάλυση 4K, του ρυθμού ανανέωσης 144 Hz και του χρόνου απόκρισης 1 ms GtG. Η Porsche Design AOC AGON PRO PD32M διαθέτει επίσης τεχνολογία με MiniLED backlight και υποστήριξη DisplayHDR 1400 - δημιουργώντας μια απαράμιλλη οπτική εμπειρία.

Λειτουργικό Design εμπνευσμένο από σπορ αυτοκίνητα

Η λειτουργικότητα της βάσης της PD32M υπαγορεύει το σχήμα της. Η σταθερότητα και η στιβαρότητα είναι βασικά στοιχεία της gaming βιομηχανίας και ως εκ τούτου, αυτά τα χαρακτηριστικά εφαρμόζονται διακριτικά στο περίβλημα της οθόνης και στη βάση από χυτό αλουμινίου αμμοβολής. Σημαντικό ρόλο για στις οθόνες, παίζει και το πόσο συμπαγείς είναι, με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός του περιβλήματος της οθόνης να ακολουθεί τη λειτουργική διάταξη των εσωτερικών εξαρτημάτων. Αυτό δημιουργεί απαλές πίσω κωνικές επιφάνειες που προβάλλουν από το ίδιο το panel προς τα κύρια εσωτερικά εξαρτήματα του περιβλήματος ενώ περιλαμβάνονται ξεχωριστές οπτικές κοιλότητες για την καθοδήγηση προς τις διάφορες θέσεις σύνδεσης. Επιπλέον, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί οπτικά η λεπτότητα του panel, το πίσω περίβλημα της οθόνης στενεύει προς στα πλάγια με μια απαλή κλίση, δημιουργώντας ένα τραπεζοειδές σχήμα, το οποίο περιλαμβάνει μεταλλικά πλέγματα για τα ηχεία και την ψύξη. Αυτές οι περιοχές είναι επίσης έμμεσο οπίσθιο φωτισμό με RGB, που ενισχύουν τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού και εκφράζουν δυναμισμό. Λεπτές πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως μια φωτιζόμενη οριζόντια λωρίδα ψύξης, είναι εμπνευσμένες από τους αεραγωγούς των σπορ αυτοκινήτων. Το branding του προϊόντος παρουσιάζεται επίσης με έντονο τρόπο, με εναλλάξιμο λογότυπο προβολής.

porsche-design-aoc.jpg

Εμπειρία υψηλών αποδόσεων

Δεν είναι μόνο το design που κάνει την οθόνη να ξεχωρίζει από άλλες gaming οθόνες στην αγορά. Η μεγάλη οθόνη 31,5 ιντσών, στέκεται με ασφάλεια και σταθερότητα στο γραφείο ενώ ρυθμίζεται καθ’ ύψος για εργονομική τοποθέτηση. Η βάση διαθέτει επίσης ρύθμιση περιστροφής για κατακόρυφο προσανατολισμό.

Το επίπεδο IPS Panel (AAS) της Porsche Design AOC AGON PRO PD32M διαθέτει αναπαράγει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα για να εμφανίζει ακόμη και τις πιο ανεπαίσθητες διαφορές στις αποχρώσεις. Τα υψηλής ακρίβειας χρώματα, καλύπτουν το 97% του χρωματικού φάσματος DCI-P3 επιτυγχάνοντας ζωντανά χρώματα και αποχρώσεις. Με την ενσωμάτωση της πιο τελευταίας τεχνολογίας οπίσθιου MiniLED backlight, η οθόνη διαθέτει 1.152 σκοτεινές ζώνες, οι οποίες μπορούν να ανάβουν ξεχωριστά ανάλογα με το περιεχόμενο της εικόνας. Η PD32M αποδεδειγμένα εμφανίζει τόσο εκτυφλωτικό φως του ήλιου όσο και πολύ έντονες μαύρες σκιές στο ίδιο πλαίσιο ενώ είναι πιστοποιημένη με την κορυφαία πιστοποίηση HDR, DisplayHDR 1400. Με μέγιστη φωτεινότητα έως 1.400 nits, επισκιάζει τα κοινά~300 nits φωτεινότητας των σύγχρονων οθονών gaming.

To IPS Panel τρέχει με ευκρίνεια 4K (3840 x 2160) με υψηλό, γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Με πραγματικό χρόνο απόκρισης 1 ms GtG, το λεγόμενο "ghosting" μεταξύ καρέ ουσιαστικά εξαλείφεται. Με τη προσθήκη του Adaptive-Sync, η νέα συσκευή μπορεί να έχει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR), εξαλείφοντας τεχνικά σφάλματα όπως το tearing και το stuttering. H PD32M εξυπηρετεί τόσο παίκτες υπολογιστή όσο και κονσόλας, χάρη στο DisplayPort 1.4 και τις δύο θύρες HDMI 2.1. Η οθόνη υποστηρίζει επιπλέον συσκευές έως 120 Hz στα 4K μέσω USB-C, καθώς και κονσόλες τρέχουσας γενιάς μέσω HDMI 2.1.

Ιδανικό για δημιουργούς περιεχομένου

Σε διπλό ρόλο, η Porsche Design AOC AGON PRO PD32M, είναι ιδανική και ως μηχανή παραγωγής για δημιουργούς περιεχομένου, σχεδιαστές, συντάκτες ή προγραμματιστές. Είναι μια τέλεια οθόνη οικιακού γραφείου, με την είσοδο USB-C που επιτρέπει, στην οθόνη να λαμβάνει το σήμα οθόνης καθώς να μεταφέρει ισχύ (έως 90 W - ανάλογα με τη ρύθμιση HDR) και δεδομένα σε συνδεδεμένο φορητό υπολογιστή με καλώδιο USB-C. Επιπλέον, οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον διανομέα USB 3.2 τεσσάρων θυρών της οθόνης, όπως πληκτρολόγια, ποντίκια ή εξωτερικούς δίσκους. Τέλος, η PD32M διαθέτει διακόπτη KVM, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να κάνουν εναλλαγή μεταξύ δύο πηγών, όπως ενός gaming pc και ενός φορητού υπολογιστή εργασίας, ενώ χρησιμοποιούν το ίδιο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Η οθόνη μπορεί να εμφανίζει και τις δύο πηγές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Picture-by-Picture (μέγιστο UHD στα 60 Hz) από τις θύρες DP, HDMI ή USB-C.

Επιπλέον, η PD32M είναι εξοπλισμένη με ισχυρό ηχοσύστημα. Τα ηχεία Dual 8W ενισχυμένα με ήχο DTS προσφέρουν την πλούσια και καθαρή εμπειρία ήχου που αναμένουν οι παίκτες.

porsche-design-aoc-2.jpg

Προσαρμόσιμος φωτισμός RGB

Ενώ η PD32M είναι ήδη μοναδική στο είδος της, μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο. Η συσκευή διαθέτει πλήρως προσαρμόσιμο φωτισμό RGB (Light FX) στο πίσω μέρος της οθόνης. Κατά την εκκίνηση, η οθόνη υποδέχεται τους χρήστες με ένα κινούμενο λογότυπο εκκίνησης και έναν ειδικό ήχο. Το μενού οθόνης (OSD) έχει σχεδιαστεί με μια μοναδική και φιλική προς το χρήστη δομή, ενώ περιλαμβάνεται ένα ασύρματο gaming πληκτρολόγιο ώστε οι χρήστες να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις OSD της οθόνης άνετα και εύκολα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η οθόνη παραδίδεται σε premium συσκευασία και με ένα USB stick που περιλαμβάνει εγχειρίδια χρήσης και σχετικό λογισμικό.

Η Porsche Design AOC AGON PRO PD32M είναι πλέον διαθέσιμη σε καταστήματα της Porsche Design, εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής και ηλεκτρονικά στο www.porsche-design.com, καθώς και σε άλλα επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €1.999.

Loading