Prince of Persia: The Lost Crown, δείτε το πρώτο gameplay trailer για το νέο επεισόδιο της σειράς

Η Ubisoft δημοσίευσε το πρώτο gameplay υλικό για το Prince of Persia: The Lost Crown στην εκδήλωση Ubisoft Forward, το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς που πρωτοανακοινώθηκε στο Xbox Games Showcase μία ημέρα νωρίτερα.

Η αλήθεια είναι ότι οι gamers υποδέχθηκαν μεν με ενθουσιασμό την είδηση για το νέο Prince of Persia, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και σκεπτικισμός για το τελικό αποτέλεσμα μετά το φιάσκο του Prince of Persia: The Sands of Time. Παρόλα αυτά, το gameplay trailer του νέου τίτλου αποδεικνύεται ιδιαίτερα πειστικό αποκαλύπτοντας ένα σχεδόν open-world περιβάλλον παρά τον platform χαρακτήρα, με cinematic επιθέσεις και εντυπωσιακές cutscenes. Πέρα από τους συνδυασμούς κινήσεων, τα άλματα και τα συρσίματα στους τοίχους και τις επιφάνειες, ο πρωταγωνιστής έχει και την ικανότητα να χειραγωγεί τον χρόνο προσδίδοντας ένα ακόμη νέο στοιχείο στο αγαπημένο franchise.

Ευελπιστούμε ότι και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών, κάτι που θα μάθουμε στις αρχές του 2024 και συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το Prince of Persia: The Lost Crown σε Windows PC, Amazon Luna, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Loading