Prince of Persia: The Lost Crown, το νέο επεισόδιο κυκλοφορεί τον Ιανουάριο!

Ανακοίνωση έκπληξη από την Ubisoft στο Summer Game Fest, με την εταιρεία να αποκαλύπτει επίσημα ένα νέο επεισόδιο για τη δημοφιλή (και πολύπαθη) σειρά Prince of Persia μετά από 13 χρόνια! Σε αντίθεση με τα προηγούμενα projects που δεν προχώρησαν, το Prince of Persia: The Lost Crown έχει και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Ubisoft Montpellier (Rayman Legends, Valiant Hearts) και στο gameplay επιστρέφουμε στο platform action στυλ σε 2.5D κόσμο. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του πρίγκηπα Sargon σε μια φανταστική έκδοση της Περσίας, με τον πρωταγωνιστή να έχει την ικανότητα να μεταβάλει τον χώρο και τον χρόνο.

Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2024 σε Windows PC (Epic Games Store, Ubisoft Store), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Amazon Luna. Στην επερχόμενη εκδήλωση Ubisoft Forward που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2023 θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, όπως και για το ταλαίπωρο The Price of Persia: The Sands of Time Remake που αναπτύσσεται από την αρχή από την Ubisoft Montreal.

Loading