PS Plus: Με Hitman 2 τα δωρεάν παιχνίδια για τον Σεπτέμβριο

Άργησε λίγο αυτή τη φορά η Sony, αλλά αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα τους δωρεάν τίτλους για το μήνα Σεπτέμβριο που θα μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus.

Όπως έχουμε συνηθίσει τους τελευταίους μήνες, ο ένας από τους τρεις τίτλους είναι διαθέσιμους μόνο για όσους έχουν στην κατοχή τους το PlayStation 5 και αυτόν τον μήνα είναι το Overcooked! All You Can Eat. Οι άλλοι δύο τίτλοι είναι τα Hitman 2 και Predator: Hunting Grounds που φυσικά μπορούν να προσθέσουν στις βιβλιοθήκες τους οι κάτοχοι PS4.

Το Overcooked! All You Can Eat είναι η απόλυτη έκδοση του τρομερά διασκεδαστικού και παρεΐστικου παιχνιδιού που περιλαμβάνει υλικό από τα Overcooked! και Overcooked! 2, μαζί με σημαντικές βελτιώσεις όπως υποστήριξη ανάλυσης έως 4K/60fps, cross-platform multiplayer και assist mode.

Το Predator: Hunting Grounds είναι ένα multiplayer game που κυκλοφόρησε το 2020 για PS4 και Windows PC, όπου 4 παίκτες μάχονται εναντίον ενός Yautja (aka Predator).

Το Hitman 2 κυκλοφόρησε από την IO Interactive το 2018 και στέλνει τον Agent 47 σε πληθώρα νέων τοποθεσιών (σε σύγκριση με το πρώτο επεισόδιο) για να βγάλει εις πέρας αποστολές είτε με stealth επιθέσεις είτε με τη χρήση πολλών φονικών όπλων.

Τα δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου 2021 για το PS Plus θα είναι διαθέσιμα από τις 7 Σεπτεμβρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading