PS Plus: Το Battlefield V στα δωρεάν games για τον Μάιο

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγα τα δωρεάν games που θα μπορούν να προσθέσουν στις βιβλιοθήκες και φυσικά να κρατήσουν για πάντα, αρκεί να είναι ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus.

Από τις 4 Μαΐου 2021 θα είναι διαθέσιμα τα Battlefield V, Wreckfest: Drive Hard, Die Last και Stranded Deep, τα οποία θα πάρουν τη θέση των Oddworld: Soulstorm, Days Gone και Zombie Army 4: Dead War που μπορείτε να αποκτήσετε μέχρι και τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2021. Σαφέστατα το μεγαλύτερο “όνομα” είναι το Battlefield V και ευελπιστούμε ότι αυτή η “δωρεά” μάλλον μας κλείνει το μάτι για επικείμενη ανακοίνωση του Battlefield 6. 

battlefield-v-ps-plus.jpg

Το Wreckfest: Drive Hard, Die Last (διαθέσιμο μόνο για τους κατόχους PS5) είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό ανταγωνιστικό racing game με ιδιαίτερα οχήματα και Challenge modes όπου οδηγάς τρίκυκλα, τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικά μηχανήματα κλπ., ενώ υποστηρίζει multiplayer έως 24 παικτών.

Το Stranded Deep είναι ένα open world adventure που σε καλεί να επιβιώσεις σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού μετά από μια μυστηριώδη πτώση αεροπλάνου.

Loading