PS5: Μεγάλο firmware update φέρνει υποστήριξη για M.2 SSD και 3D Audio στα ηχεία των τηλεοράσεων

Η Sony θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 μια πολύ σημαντική αναβάθμιση του λογισμικού για το PlayStation 5, η οποία θα ξεκλειδώσει νέες δυνατότητες και θα δώσει νέες επιλογές στους κατόχους της παιχνιδοκονσόλας.

Οι μεγαλύτερες προσθήκες είναι αδιαμφισβήτητα η υποστήριξη επέκτασης αποθηκευτικού χώρου με M.2 SSD για αποθήκευση παιχνιδιών και media, αλλά και η υποστήριξη της τεχνολογίας 3D Audio για τα ενσωματωμένα ηχεία των οθονών και των τηλεοράσεων, καθώς μέχρι πρότινος θα έπρεπε να φοράς ακουστικά για να απολαύσεις το ενισχυμένο audio mixing του PS5.

Σε ό,τι αφορά το περιβάλλον χρήσης, οι gamers θα μπορούν να διαμορφώσουν όπως επιθυμούν το Control Center, να στέλνουν μηνύματα απευθείας από το Game Base, να βλέπουν τις εκδόσεις παιχνιδιών για PS4 και PS5 σε διαφορετικές θέσεις στη βιβλιοθήκη τους, να επιλέγουν ανάλυση streaming σε ποιότητα 720p ή 1080p στην υπηρεσία PS Now, καθώς και να βλέπουν τα trophies τους με μεγαλύτερη ευκολία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 οι εφαρμογές PlayStation και Remote Play θα αναβαθμιστούν με νέες δυνατότητες. Η μεν πρώτη θα επιτρέπει το screen sharing για να βλέπεις από εκεί το gameplay κάποιου φίλου σου σε ζωντανή μετάδοση, ενώ στην δεύτερη θα υποστηρίζεται η δυνατότητα να παίζεις χρησιμοποιώντας τα mobile data αντί του δικτύου WiFi.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading