Ptch, νέο κοινωνικό δίκτυο για τη δημιουργία slideshows

Στα ήδη υπάρχοντα κοινωνικά δίκτυα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα που σκοπό έχει να αναδείξει τη δημιουργικότητα και το ταλέντο των χρηστών στη δημιουργία slideshows. Το εν λόγω social network ονομάζεται Ptch, είναι χρηματοδοτούμενο από τη DreamWorks Animation και παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν animated slideshows διάρκειας 60 δευτερολέπτων και να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.

Ως είθισται, πέρα από τη ανάρτηση τους στο Ptch τα clips μπορούν να δημοσιεύονται και στα Facebook και Twitter ή να αποστέλλονται με email. Επιπλέον, το νέο κοινωνικό δίκτυο είναι εύκολο στη χρήση με τις περισσότερες λειτουργίες να εκτελούνται με απλό drag-and-drop και επιτρέπει στους χρήστες να εμπλουτίζουν τα clips τους με φίλτρα και μουσική, να κατεβάζουν τα clips άλλων χρηστών, να τα επεξεργάζονται κ.ο.κ.

Προς το παρόν το Ptch είναι διαθέσιμο μόνο για συσκευές iOS (για την ώρα δε διατίθεται στο ελληνικό App Store) και σύντομα αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες χώρες και πλατφόρμες.

[via Ubergizmo]

Loading