Raspberry Pi 400: Ένα πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο τον μικροϋπολογιστή στα $100

Ο οργανισμός Raspberry μας έχει συνηθίσει σε κυκλοφορίες βασικών μικροϋπολογιστών που μπορείς να τοποθετήσεις μέσα σε επίσημες ή αυτοσχέδιες θήκες (π.χ. Model B), αλλά αυτή τη φορά επιστρέφει με μια ολοκληρωμένη λύση που σαφέστατα λύνει τα χέρια στον κάθε αγοραστή.

Ο λόγος για το Raspberry Pi 400 που ουσιαστικά είναι ένα πλήρες πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο τον μικρο­ϋπολογιστή και όλες τις υποδοχές για να συνδεθείς με router, τηλεόραση ή οθόνη, αλλά και για να συνδέσεις mouse μέσω USB. Το πλήρες πακέτο κοστίζει $100 και περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο, mouse, τροφοδοτικό USB Type-C, κάρτα μνήμης SD με προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Raspberry Pi OS, καλώδιο microHDMI σε HDMI και τον οδηγό χρήσης για τους αρχάριους. Διαφορετικά, με $70 παίρνεις μόνο το πληκτρολόγιο.

Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική επιλογή για βασικό υπολογιστή χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading