Razer Blade, το απόλυτο gaming laptop

Μια εβδομάδα μετά την είδηση ότι η HP αποχωρεί από τη βιομηχανία των PC, η Razer αποκαλύπτει το πρώτο laptop της με την ονομασία Razer Blade. Όπως ισχυρίζεται, μάλιστα, αποτελεί το πρώτο πραγματικό gaming laptop στον κόσμο!

Πρόκειται για ένα 17" laptop που συνδυάζει φορητότητα και υψηλές επιδόσεις. Με πάχος μόλις 2.2cm αποτελεί το λεπτότερο laptop στην κατηγορία του. Διαθέτει LED backlit HD (1920x1080) oθόνη και πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και οπίσθιου φωτισμού.

Στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου βρίσκεται τοποθετημένο το γνωστό Switchblade UI με έγχρωμη LCD οθόνη που παρουσιάζει πληροφορίες για το παιχνίδι ή εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως multitouch panel. Ακόμα έχει 10 πλήκτρα αφής με οθόνες LCD, για το καθένα από τα οποία αποφασίζει ο χρήστης τι θα απεικονίζει αλλά και τι εντολές θα εκτελεί.

Το Razer Blade έρχεται με έναν ταχύτατο επεξεργαστή Intel Core i7 2640M στα 2.8GHz, 8GB RAM, μια NVIDIA GeForce GT 555M κάρτα γραφικών και έναν σκληρό δίσκο SATA 320GB. Επιπλέον, πειλαμβάνει HD webcam, Bluetooth 3.0, θύρα USB 3.0 και HDMI.

Η κυκλοφορία του Razer Blade αναμένεται για το 4ο τρίμηνο του έτους στην τιμή των $2.800.


Razer Blade - The World's First True Gaming Laptop by TechGear

Loading