Razer Phone 2: Αυτό είναι το δεύτερης γενιάς gaming smartphone σε πεντακάθαρο render

Το Razer Phone 2 είναι ακόμη ένα από τα πολλά smartphone που θα παρουσιαστούν επίσημα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη (συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου) και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τον κύκλο των διαρροών. Ο "πολύς" Evan Blass δημοσίευσε ένα επίσημο render της συσκευής και ουσιαστικά επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν το δεύτερης γενιάς gaming smartphone της Razer να μη διαφέρει σχεδόν καθόλου από το πρώτο.

Οι περισσότερες αλλαγές αφορούν το πίσω μέρος, καθώς η διπλή κάμερα έχει μεταφερθεί σε πιο κεντρικό σημείο δεξιά επάνω από το logo της Razer, και το LED flash έχει τοποθετηθεί ανάμεσα στους δύο αισθητήρες.

Επιπλέον, το logo της Razer μοιάζει να γυαλίζει και ίσως αυτό αποτελεί μια ένδειξη ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το λογισμικό Chrome RGB για να προσδώσει ορισμένα χρωματικά εφέ σε διάφορα σημεία του Razer Phone 2. Τέλος, δεν φαίνεται να υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, επομένως, είτε παραμένει  στο πλάι όπως στο προηγούμενο μοντέλο (το πιθανότερο) είτε η Razer αποφάσισε να επενδύσει σε in-display αισθητήρα (μάλλον δύσκολα).

Σε μερικές ημέρες θα γνωρίζουμε τα πάντα για το Razer Phone 2 για το οποίο αναμένουμε οθόνη ανάλυσης 2K, επεξεργαστή Snapdragon 845 και 8GB RAM, ενώ θεωρείται βέβαιη η ενσωμάτωση κάποιου gaming mode που θα "κουρδίζει" τη συσκευή κατάλληλα για την καλύτερη δυνατή εμπειρία gaming.

[via]

Loading