realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition, διαθέσιμο από σήμερα στην Ευρώπη

Η realme κυκλοφόρησε σήμερα στην Ευρώπη το limited edition smartphone realme 9 Pro+, το οποίο διαθέτει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά παγκοσμίως, το Free Fire.

Συνεργασία με το «Free Fire» - ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά της γενιάς Gen-Z

Το realme συναντά το Free Fire σε μια ακόμα πολυαναμενόμενη συνεργασία, μετά τον Naoto Fukasawa, στην κορυφαία σειρά realme GT 2 και τον σχεδιαστή της Hermès, José Lévy, για τη δημιουργία των realme Buds Q. Αυτή τη φορά, η realme κυκλοφόρησε την πρώτη limited edition Free Fire έκδοση στον κόσμο για την Ευρώπη, με στόχο να ταράξει τα νερά και το υπάρχων status quo του άκαμπτου και βαρετού σχεδιασμού των smartphone της αγοράς, φέρνοντας δημιουργικά και πρωτότυπα design.

realme-9-pro-1.jpg

Το πνεύμα «Dare to Booya» είναι χαραγμένο στις λεπτομέρειες

Εμπνευσμένο από τα κλασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Free Fire, η φιλοσοφία της realme έχει να κάνει με την προσαρμογή καινοτόμων στοιχείων και υλικών με σκοπό τη δημιουργία ενός πιο ‘συναισθηματικού’ design και μιας εξαιρετικά συναρπαστικής εμπειρίας που θυμίζει κάτι από το κόσμο του Free Fire. Ειδικά το element Free Fire Knife, η realme το έχει εφαρμόσει ως βάση του συνολικού σχεδιασμού της συσκευής.

Αλλά αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες αυτής της έκδοσης, η συσκευασία από μόνη της αποτελεί μια έκπληξη, όπου οι χρήστες μπορούν να περιμένουν τον χάρτη του κόσμου του Free Fire και μοναδικά αυτοκόλλητα.

Flagship-level Gaming Εξοπλισμός με την υποστήριξη του realme 9 Pro+

Το realme 9 Pro+ είναι, επίσης, ένα smartphone με έναν επεξεργαστή τέρας στο εσωτερικό του. Είναι ένα από τα πρώτα τηλέφωνα στον κόσμο που είναι εξοπλισμένα με τον επεξεργαστή Dimensity 920 5G, έναν επεξεργαστή που τροφοδοτεί 6 nm και δύο βασικούς πυρήνες A78 για εκπληκτική ταχύτητα και απόδοση άνευ προηγουμένου. Σε συνδυασμό με την οθόνη Super AMOLED 90Hz, το διπλό στερεοφωνικό ηχείο Dolby Atmos, το γραμμικό κινητήρα άξονα Χ και την φόρτιση SuperDart 60w, παρέχει ένα κορυφαίο επίπεδο ομαλής εμπειρίας παιχνιδιού.

Αναμένονται περισσότερες συνεργασίες στη σειρά realme GT NEO 3 για την Ευρώπη σύντομα, μείνετε συντονισμένοι!

Loading