realme 9 Pro Series: Επίσημα η νέα mid-range σειρά της εταιρείας

Η realme παρουσιάζει στην παγκόσμια αγορά, την σειρά 9 Pro Series, τη νέα προσθήκη στην σειρά των smartphones της. Ως το πρώτο λανσάρισμα της realme για τη νέα χρονιά, το realme 9 Pro+ είναι το πρώτο κινητό που διαθέτει τη μοναδική κάμερα Sony IMX766 OIS σε κινητό μεσαίας κατηγορίας. Η σειρά realme 9 Pro Series, διαθέτει, επίσης, ειδικό σχεδιασμό «Χαμαιλέων» με αλλαγή χρώματος στη πίσω όψη, επεξεργαστή Dimensity 920 5G και μια Ultra Smooth οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης. Το realme 9 Pro+, είναι το πρώτο smartphone της realme για το 2022, που υιοθετεί το UI 3.0 σε Android 12.

Η πρώτη flagship κάμερα στη μεσαία κατηγορία- realme 9 Pro+

Ως η τελευταία προσθήκη στη σειρά realme Number, το realme 9 Pro+ κατέχει την καλύτερη κάμερα της κατηγορίας. Εξοπλισμένο με τεχνολογία απεικόνισης ProLight, τροφοδοτούμενο από τον αισθητήρα της Sony IMX766, OIS & EIS σύστημα διπλής σταθεροποίησης και τεχνολογία μείωσης θορύβου AI 3.0, το realme 9 Pro+ προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στα κινητά μεσαίας κατηγορίας, ικανή να συγκριθεί με κάμερες πολύ πιο ακριβών premium smartphones όπως φαίνεται στο realme Camera Lab.

Επιπλέον, η σειρά realme 9 Pro Series είναι ανάμεσα στα πρώτα κινητά που διαθέτουν επεξεργαστή MediaTek® Dimensity™ 920 5G, έχοντας σαν αποτέλεσμα την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία αυτή, με σκορ μεγαλύτερο από 500,000. Συνδυάζει μία Super AMOLED οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz, προσφέροντας λαμπερά χρώματα και μια υπέροχη εμπειρία χρήσης μαζί με έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που μετράει και τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη.

Η σειρά 9 Pro Series έχει σχεδιαστεί από το realme Design Studio σε τρεις χρωματικές παραλλαγές, εισάγοντας στην βιομηχανία των smartphones έναν καινοτόμο σχεδιασμό με τον οποίο το κινητό αλλάζει χρώμα - το λεγόμενο Light Shift Design. Επίσης, συνδυάζοντας διπλό στερεοφωνικό ήχο με το Dolby Atmos, απτικό κινητήρα X-axis και τη φόρτιση Super Dart 60W (50% φόρτιση σε περίπου 15 λεπτά), το realme 9 Pro+ προσφέρει μια μοναδική συνολική εμπειρία χρήσης.

realme-9-pro-series.jpg

Το πιο σύγχρονο 5G της μεσαίας κατηγορίας

Ακολουθώντας τα πρότυπα της στάνταρ έκδοσης στη σειρά realme 9 Pro Series, το 9 Pro είναι ένα παντοδύναμο κινητό για την κατηγορία του. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695 5G, μνήμη έως 13GB Dynamic RAM και ένα ισχυρό σύστημα ψύξης, το realme 9 Pro έχει εξαιρετική απόδοση. Επίσης, φέρει μοναδικό σχεδιασμό και μία ισχυρή τριπλή κάμερα 64MP με το αποκλειστικό Street Mode 2.0. Το πιο σύγχρονο 5G της μεσαίας κατηγορίας έχει, επίσης, υποδοχή υψηλής ανάλυσης 3.5mm για ακουστικά, αλλά και το τελευταίο realme UI 3.0 σε Android 12.

Δύναμη Ανώτερου Επιπέδου - realme 9i

Όπως όλα τα κινητά της σειράς realme number, το realme 9i προσφέρει περισσότερες εκπλήξεις από ποτέ. Με το 9i, η realme παρουσιάζει τον πρώτο επεξεργαστή 6nm με τον τελευταίας τεχνολογίας Qualcomm Snapdragon 680. Στην μπροστά όψη το realme 9i έχει μία εντυπωσιακή οθόνη 90Hz, που συναντάται συχνότερα σε πιο υψηλού κόστους κινητά. Το realme 9i υποστηρίζει και την τεχνολογία επέκτασης μνήμης DRE (Δυναμική Επέκταση RAM), με την οποία μπορείς να μετατρέψεις τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού σε εικονική μνήμη, ανεβάζοντας το κινητό στα 11 GB RAM.

realme-9-pro-series-2.jpg

Η realme 9 Pro series & το brand Heliot EMIL δημιούργησαν από κοινού μια τσάντα κινητού που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Σήμερα η realme ανακοινώνει την συνεργασία με τους ιδρυτές του brand μόδας, HELIOT EMIL και τους υποδέχεται στο realme Design Studio™, ώστε να ταράξουν τα νερά του κόσμου της μόδας ενώνοντας δύο διαφορετικούς κόσμους – αυτόν της μόδας και της τεχνολογίας. Ο μοναδικός σχεδιασμός με αλλαγή χρώματος που φέρει η σειρά realme 9 Pro Series, αναμένεται να είναι σημείο αναφοράς για τον μελλοντικό σχεδιασμό smartphone, καθώς είναι το πρώτο smartphone που παρουσιάζεται στον βασικό πρόγραμμα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Το realme Design Studio είναι η ανεξάρτητη σχεδιαστική ομάδα της realme, που εξειδικεύεται στο βιομηχανικό και εξωτερικό σχεδιασμό των προϊόντων realme. Ως το πρώτο σχεδιαστικό studio στη βιομηχανία, με συνεργασίες με τον Naoto Fukasawa και τον Jose Levy, που συνέβαλαν με την τεχνογνωσία τους στο να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα. Ο λόγος της δημιουργίας του σχεδιαστικού studio realme είναι για να εντάξουμε στην εικόνα του brand και να προσφέρουμε στο νεανικό κοινό παγκοσμίως, μοναδικά προϊόντα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Το realme 9 Pro+ έρχεται στα 379 ευρώ με 6GB + 128GB επιλογή μνήμης, ενώ το realme 9 Pro στα 319 ευρώ με 6GB + 128GB επιλογή μνήμης και στα 349€ για την επιλογή 8GB + 128GB. Οι παραπάνω τιμές αφορούν προπαραγγελία έως και τις 22/2.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading