realme C30: Το νέο entry-level smartphone με κομψό design

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε σήμερα επίσημα ένα ισχυρό entry-level smartphone, το realme C30, με αστραφτερή σχεδίαση κάθετης ρίγας που τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά. Όπως πάντα, η realme συνεχίζει να ασπάζεται την ιδέα της μάρκας DARE TO LEAP, η οποία φέρνει πρωτότυπα entry-level smartphones στους νέους σε όλο τον κόσμο.

Η καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του με Unisoc T612 & UFS 2.2

Εξοπλισμένο με τον ισχυρό επεξεργαστή Unisoc T612, το realme C30 πιάνει το σκορ των 224.233 βαθμών στο AnTuTu. Επιπλέον, το C30 διαθέτει UFS 2.2 Ultra-Fast Storage που μπορεί να παρέχει διπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων από το eMMC 5.1, ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται στα μεσαία προς high-end μοντέλα.

Η πιο κομψή σχεδίαση

Σχεδιασμένο για να είναι το πιο κομψό entry-level smartphone για το 2022, το realme C30 διαθέτει σχεδίαση κάθετης ρίγας και πάχος 8,5 χιλ., συνδυάζοντας έτσι την οπτική απόλαυση με την άνετη λαβή στο χέρι. Ως αποτέλεσμα, είναι το πιο λεπτό τηλέφωνο στην κατηγορία του και η δυναμική του σχεδίαση το κάνει να φαίνεται φουτουριστικό και μοντέρνο, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας. Το realme C30 έρχεται σε 2 συναρπαστικές χρωματικές επιλογές: Lake Blue και Denim Black.

Μεγάλη αναμονή με Τεράστια μπαταρία

Όσον αφορά την μπαταρία, το realme C30 διαθέτει την κλασική χωρητικότητα της σειράς C στα 5000mAh, ώστε να μπορεί να διαρκέσει για 35 ημέρες σε κατάσταση αναμονής.

Το realme C30 διατίθεται από σήμερα σε όλα τα καταστήματα λιανικής στην έκδοση 3 GB RAM + 32 GB αποθηκευτικού χώρου στα 149,90€.

Loading