realme GT NEO 3: Έρχεται στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου 2022

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη, επιβεβαιώνει ότι θα κυκλοφορήσει τη ναυαρχίδα της σειράς Speed: GT NEO 3 στις 8 Ιουνίου. Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια προετοιμασίας, το realme GT NEO 3 έρχεται με φόρτιση 150W Ultra Charging και ανακηρύσσεται το ταχύτερο smartphone στον κόσμο που φορτίζει στο 50% σε 5 μόλις λεπτά! Το realme GT NEO 3 διαθέτει, επίσης, μεγαλύτερο ρυθμό μετατροπής φόρτισης μπαταρίας, καλύτερη απόδοση φόρτισης και μικρότερες απώλειες, ιδιαίτερα κατά τη φόρτιση από την πηγή.

Το realme GT NEO 3 διαθέτει ταυτόχρονα τον πρώτο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8100 στην Ευρώπη, με τεχνολογία HyperEngine 5.0, η οποία παρέχει ανώτερη απόδοση CPU και gaming μαζί με δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας. Με ό,τι γνωρίζουμε έως τώρα για την τεχνολογία του GT NEO 3, αυτό το smartphone έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά, δίνοντας έμπνευση και ώθηση για νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις στους λάτρεις της τεχνολογίας.

Μαζί με το realme GT NEO 3, μια ακόμη ναυαρχίδα ταχύτητας στην κατηγορία, ανακοινώνεται το realme GT NEO 3T Dragonball Edition, με φόρτιση SuperDart 80W και επεξεργαστή Snapdragon 870. Απηχώντας το motto «η δύναμη συναντά το στυλ» από τo ξεκίνημα της, η realme συνεργάστηκε με το Dragon Ball Z για τη δημιουργία limited edition smartphones, συμβαδίζοντας με το πνεύμα: οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ.

Με την άφιξη του realme τον Ιούνιο, έρχονται ανατροπές στην αγορά των smartphones. Με το σλόγκαν "Η Ταχύτητα Ξυπνά με ΝΕΟ τρόπο", τα επόμενα προϊόντα της realme θα επιδείξουν αυτό το πνεύμα ακριβώς, παρέχοντας τεχνολογίες αιχμής με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στο στυλ κάθε χρήστη.

Μείνετε συντονισμένοι σε NEO ταχύτητες

Loading