realme GT NEO 3: Έρχεται στις 22 Μαρτίου με τεχνολογία φόρτισης 150W

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει το realme GT NEO 3 στην Κίνα στις 22 Μαρτίου 2022. Θα είναι το πιο γρήγορο smartphone στον κόσμο με τεχνολογία φόρτισης 150W. Όσον αφορά τη σχεδίαση, η realme συνεχίζει να παρέχει πρωτοποριακή σχεδίαση στους παγκόσμιους χρήστες με το GT NEO 3. Εμπνευσμένο από το αγωνιστικό πνεύμα, το realme GT NEO 3 διαθέτει σχέδιο με αγωνιστική λωρίδα: Αφιερωμένο στον μύθο των αγώνων.

Το smartphone με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο έως τώρα

Το σύστημα φόρτισης του realme GT NEO 3 υποστηρίζεται από την UltraDart Charging Architecture (UDCA), η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο MWC 2022. Η UDCA είναι μια νέα πλατφόρμα φόρτισης που υποστηρίζει φόρτιση UltraDart 100-200W και δίνει τη δυνατότητα στο GT NEO 3 να φτάσει το 50% σε 5 λεπτά.

Η πρώτη παρτίδα της νέας πλατφόρμας Dimensity 8100 Mobile Platform στον κόσμο

Το realme GT NEO 3 είναι, επίσης, ένα από τα πρώτα smartphone που τροφοδοτούνται από τη νέα πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Dimensity 8100 της MediaTek. Αυτός ο επεξεργαστής παρέχει κορυφαία απόδοση με υψηλή απόδοση. Ως τσιπ 5 nm, το Dimensity 8100 διαθέτει οκτώ πυρήνες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων πυρήνων CPU Cortex-A78 χρονισμένους στα 2,85 GHz και τέσσερις πυρήνες CPU Cortex-A55 χρονισμένους στα 2,0 GHz.

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone 5G στον κόσμο

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση Counterpoint Research, η ανάπτυξη των αποστολών 5G της realme ξεπέρασε αριθμητικά όλες τις μεγάλες μάρκες smartphone με τεράστια αύξηση της τάξης του 165% σε ετήσια βάση, το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Η ταχεία ανάπτυξη τροφοδοτήθηκε από την επέκταση της εταιρείας σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελβετία, σε καθεμία από τις οποίες είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα χάρη στη σειρά GT και το 8 5G.

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επωνυμία smartphone στην Ευρώπη για το 2021 (σύμφωνα με την Counterpoint), η realme διατήρησε τη δυναμική της λανσάροντας την premium σειρά GT 2 Series στο MWC 2022 και τη ναυαρχίδα μεσαίας κατηγορίας 9 PRO Series τον Φεβρουάριο του 2022. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το realme GT Το NEO 3 θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη πολύ σύντομα.

Loading