up_icon
Smartphones Android realme

realme GT2 Pro: Επίσημα η ναυαρχίδα με το ενδιαφέρον πίσω μέρος από βιολογικό υλικό [MWC 2022]

28 Φεβρουαρίου 2022 Techgear Team

realme GT2 Pro: Επίσημα η ναυαρχίδα με το ενδιαφέρον πίσω μέρος από βιολογικό υλικό [MWC 2022]

H realme παρουσιάζει σήμερα επίσημα τη σειρά realme GT2 στο MWC 2022 στη Βαρκελώνη. Ως η πιο εμβληματική σειρά μέχρι σήμερα, η σειρά realme GT 2 Series αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της εταιρίας, καθώς με αυτήν μπαίνει δυναμικά στην αγορά των premium smartphones με επαναστατικές καινοτομίες και βιώσιμους σχεδιασμούς.

Η καλύτερη Android Flat οθόνη: 2K AMOLED με LTPO 2.0

Το realme GT 2 Pro υιοθετεί την οθόνη Super Reality, για να προσφέρει απίστευτα ρεαλιστικά γραφικά που έχουν πλούσια, φυσική και αυθεντική αίσθηση, παρέχοντας οθόνη εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Ως η πρώτη στον κόσμο επίπεδη οθόνη 2K AMOLED με τεχνολογία LTPO 2.0, η οθόνη Super Reality δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μια 6,7 ιντσών E4 AMOLED με πάνω από 4,5 εκατομμύρια pixel και 525 pixel ανά ίντσα. Αυτή η μεγαλύτερη πυκνότητα σε pixels σημαίνει ότι το κείμενο θα εμφανίζεται πιο ευκρινές και οι εικόνες θα δείχνουν εκπληκτικές λεπτομέρειες, όπως μεμονωμένες ίνες γρασιδιού ή ακόμα και μεμονωμένες τρίχες.

Αυτό το επίπεδο βάθους χρώματος μπορεί να παράγει 1.024 αποχρώσεις του κόκκινου, του πράσινου και του μπλε η καθεμία, προσθέτοντας συνολικά 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα. Αυτό είναι 64 φορές περισσότερες πληροφορίες χρώματος από μια τυπική οθόνη 8-bit, η οποία μπορεί να παράγει μόνο περίπου 16 εκατομμύρια χρώματα. Η οθόνη Super Reality μπορεί να φτάσει σε μέγιστη φωτεινότητα εξωτερικού χώρου των 1.400 nits, καθιστώντας την μία από τις φωτεινότερες στην κατηγορία της. Διαθέτει, επίσης, 10.240 μεμονωμένα επίπεδα φωτεινότητας που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον για βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας και άνετη εμπειρία θέασης.

Με την τεχνολογία LTPO 2.0, η οθόνη Super reality μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120 hertz και να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά 1,7 ώρες. Με τη λειτουργία GT 3.0, μπορεί επίσης να σας προσφέρει άμεση δειγματοληψία αφής 1.000 Hz. Εξάλλου, το GT 2 Pro έχει λάβει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία για την ποιότητα της οθόνης από το DisplayMate, A+. Και για να διασφαλίσουμε ότι η οθόνη παραμένει άθικτη, την προστατέψαμε με το Gorilla Glass Victus της Corning.

realme-gt2-pro-overview.jpg

Ο ταχύτερος επεξεργαστής Android στον κόσμο ενισχυμένος με Vapor Cooling Max από ανοξείδωτο χάλυβα

Το realme GT 2 Pro τροφοδοτείται από την τελευταία πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen 1. Υιοθέτησε προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας 4nm και την πρώτη στον κόσμο αρχιτεκτονική ARM v9, παρέχοντας 30% κορυφαία απόδοση και προωθήσεις σταθερής απόδοσης.

Το realme GT 2 Pro διαθέτει τη μεγαλύτερη περιοχή απαγωγής θερμότητας στα εκπληκτικά 36761 mm2 για ψύξη έως και 3 βαθμούς Κελσίου, ώστε να μεγιστοποιήσει την απόδοση του τσιπ. Ο χώρος ψύξης είναι κατασκευασμένος με μια ολοκαίνουργια δομή ψύξης 9 επιπέδων με περιοχή VC από ανοξείδωτο χάλυβα 4129 mm², παρέχοντας σταθερά μέγιστη απόδοση.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός smartphone από πολυμερές βιολογικής βάσης σε συνεργασία με τον Naoto Fukasawa

Η realme συνεργάζεται ξανά με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων Naoto Fukasawa για να δημιουργήσει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό από πολυμερές βιολογικής βάσης, ο οποίος βασίζεται στη βιώσιμη ιδέα της τέχνης από χαρτί. Μετά από 12 μήνες έρευνας με 63 πρωτότυπα, οι τελικές παραλλαγές του realme GT 2 Pro ενσωμάτωσαν την κορυφαία δεξιοτεχνία και τη διαδικασία χάραξης με λέιζερ 0,1 mm.

Ευθυγραμμισμένο με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της βιωσιμότητας, το πίσω κάλυμμα του realme GT 2 Pro είναι κατασκευασμένο από βιολογικό πολυμερές υλικό LNP ELCRIN της SABIC, πιστοποιημένο από την ISCC+. Σε σύγκριση με αντίστοιχες εναλλακτικές λύσεις που βασίζονται σε ορυκτά, αυτό το υλικό θα μπορούσε να προσφέρει παρόμοια απόδοση, ενώ παρέχει μείωση κατά δύο κιλά CO2 ανά κιλό βιο-βασισμένου υλικού πολυμερούς LNP ELCRIN. Επιπλέον, οι πηγές των υλικών βιολογικής βάσης της SABIC προέρχονται από απόβλητα ή υπολείμματα βιομάζας που δεν ανταγωνίζονται τις τροφικές αλυσίδες, όπως το ακατέργαστο ταλλέλαιο και τα υδροεπεξεργασμένα φυτικά έλαια.

realme-gt2-pro-camera.jpg


Ρύθμιση τριπλής κάμερας με την πρώτη στον κόσμο υπερευρεία κάμερα 150° και κάμερα micro-lens 40x

Το realme GT 2 Pro υιοθετεί μια αξιοσημείωτη ρύθμιση τριπλής κάμερας που διαθέτει την πρώτη στον κόσμο ευρεία κάμερα 150° και κάμερα micro-lens 40x. Η κύρια κάμερα 50 MP χρησιμοποιεί τον αισθητήρα επιπέδου IMX766 με όλα τα pixel Omni-directional PDAF και OIS. Το IMX766 διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για φωτογραφίες και ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας για βίντεο. Οπτική σταθεροποίηση εικόνας σημαίνει ότι ο ίδιος ο φακός κινείται φυσικά για να αντισταθμίσει τις κινήσεις των χεριών σας.

Επιπλέον, η πρώτη υπερευρεία κάμερα 150 μοιρών στον κόσμο θα μπορούσε να τραβήξει μαγικές πανοραμικές εικόνες, γεγονός που σας προσφέρει 278% αύξηση στο οπτικό πεδίο για τις εικόνες σας από τις περισσότερες κύριες κάμερες (84°). Η πρώτη κάμερα 150 μοιρών στον κόσμο σε smartphone χρειάζεται φυσικά ένα λογισμικό που να μπορεί να το αξιοποιήσει. Έτσι, συμπεριλάβαμε επίσης την πρώτη λειτουργία fish-eye στον κόσμο σε smartphone.

Η εντυπωσιακή κάμερα 40X Micro-lens Camera 2.0 σάς επιτρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά και να βιώσετε τον κόσμο γύρω σας με έναν εντελώς ‘καινούργιο’ τρόπο. Έχουμε δει μικρό-φακούς στο παρελθόν, αλλά η έκδοση 2.0 σας επιτρέπει να βρίσκεστε 2 φορές πιο μακριά από το αντικείμενο, κάνοντας την εστίαση πολύ πιο εύκολη. Παράλληλα, αυξήσαμε το βάθος πεδίου 4 φορές, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη εστίαση της εικόνας, παρέχοντάς σας πολύ πιο ευκρινείς εικόνες και πάλι, με ευκολότερη εστίαση.

Το realme UI 3.0 με ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος 3 ετών

Βασισμένο στο Android 12, το realme UI 3.0 διαθέτει πρόσφατα σχεδιασμένα τρισδιάστατα εικονίδια, το Fluid Space Design και τα Omojis μας, καθώς και βελτιωμένες λειτουργίες απορρήτου, όπως ο έλεγχος αδειών εφαρμογής και η απόκρυψη τοποθεσίας. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την προσαρμοστικότητα, το realme UI 3.0 σάς επιτρέπει να εκφραστείτε με μεγαλύτερη ελευθερία και να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για εσάς. Επίσης, η realme δεσμεύεται για 3 χρόνια με σημαντικές ενημερώσεις στο λειτουργικό σύστημα Android και 4 χρόνια με ενημερώσεις στο κώδικα ασφαλείας Android για τη σειρά GT 2.

Όσον αφορά τη βιομηχανία συνολικά, το realme GT 2 Pro σχεδιάστηκε από τον νούμερο ένα σχεδιαστή βιολογικών προϊόντων και έχει: την κορυφαία οθόνη 2K LTPO AMOLED, τον τελευταίο Snapdragon 8 Gen 1 επεξεργαστή, τη μεγαλύτερη περιοχή ψύξης και ένα ισχυρό αλλά ελκυστικό σύστημα τριπλής κάμερας. Επιπλέον, εξοπλίστηκε με ενισχυμένη φόρτιση 65W SuperDart, μπαταρία 5000 mAh, προηγμένο σύστημα κεραίας Matrix και διπλά στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos, προεγκατεστημένα με το realme UI 3.0 σύμφωνα με το Android 12.

realme-gt2.jpg

Από την άλλη, το realme GT 2 έχει τον ίδιο εξοπλισμό με το realme GT 2 Pro, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της μπαταρίας, του realme UI 3.0 και της μνήμης RAM. Διαθέτει οθόνη 120Hz E4 AMOLED, τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 888 5G, το Vapor Cooling Plus από ανοξείδωτο χάλυβα και τη λειτουργία GT 3.0.

Μια ποικιλία AIOT προϊόντων λανσάρονται, επίσης, στο ίδιο event: το realme Book Prime το οποίο έρχεται με εξαιρετικά καθαρή οθόνη 2K και κορυφαίο σύστημα ψύξης υγρού θαλάμου ατμού. Η τηλεόραση realme, με οθόνη LED χωρίς πλαίσιο, Chroma Boost Picture Engine, τετράγωνα στερεοφωνικά ηχεία 24 W και τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek.

Η realme λανσάρει, παράλληλα και τα πρώτα TÜV Rheinland πιστοποιημένα ακουστικά με μείωση θορύβου, τα realme Buds Air 3 καθώς και τα realme Buds Q2s.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Οι επίσημες τιμές του realme GT2 Pro για την Ευρώπη ορίστηκαν στα €749.99 για την έκδοση 8GB + 128GB και €849.99 για την έκδοση 12GB + 256GB. Αντίστοιχα, οι τιμές του realme GT2 είναι €449 (8GB + 128GB) και €599 (12GB + 256GB), με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις 15 Μαρτίου 2022.

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Pixel 7: Με «εκπτώσεις» σε κάμερα και οθόνη, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση

07 Οκτωβρίου 2022 Christos Elpidis

Παρέα με το Pixel 7 Pro, η Google παρουσίασε και το ταπεινό Pixel 7, το οποίο όπως είναι φυσιολογικό έρχεται με κάποιες εκπτώσεις σε σύγκριση με το Pro μοντέλο που αποτυπώνονται και στην διαφορά της τιμής ...

Pixel 7 Pro: Επίσημα το καλύτερο smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ η Google

07 Οκτωβρίου 2022 Christos Elpidis

Η Google προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση των Pixel 7 Pro, Pixel 7 και Pixel Watch, ενώ έδωσε και teaser για το επερχόμενο Pixel Tablet που θα αποκαλυφθεί λογικά μέσα στο 2023. Στόχος της εταιρείας είναι να ...

Το οικοσύστημα Samsung Galaxy διευρύνεται και προσφέρει ακόμη πιο συνδεδεμένες και ολοκληρωμένες εμπειρίες τεχνολογίας.

06 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Samsung Electronics παρουσίασε πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας που διευρύνουν το οικοσύστημα Samsung Galaxy και αναδεικνύουν προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Οι νέες wearable συσκευές της ...

Samsung Galaxy Z Flip4 Review: Με καίριες αναβαθμίσεις, αλλά και περιθώρια βελτίωσης

03 Οκτωβρίου 2022 Christos Elpidis

Με το Samsung Galaxy Z Fold4 η εταιρεία απέδειξε ότι τα foldables μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικά εργαλεία στα χέρια των επαγγελματιών χρηστών, αλλά με το Galaxy Z Flip4 στοχεύει να επαναλάβει την περυσινή...

HUAWEI nova 10 Series: Διαθέσιμα από σήμερα στην Ελλάδα με κομψό design και selfie κάμερα 60MP

03 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Huawei ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα των δυο νέων κομψών smartphones-ναυαρχίδων της σειράς HUAWEI nova 10, τα HUAWEI nova 10 Pro και HUAWEI nova 10, που έρχονται με εξαιρετικά ισχυρές ...

Samsung Galaxy A04s: Διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο

03 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Samsung παρουσιάζει το Samsung Galaxy A04s, το νέο μοντέλο της σειράς Samsung Galaxy A. Το Samsung Galaxy Α04s ξεχωρίζει χάρη στον εντυπωσιακό σχεδιασμό του με glossy υφή και στρογγυλεμένες γωνίες. Το νέο ...

Huawei Mate 50 Pro και nova 10 series: Μεταβλητό διάφραγμα σε smartphone και η καλύτερη selfie camera που έχετε δει!

30 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Μια σειρά νέων καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που έρχονται για να εντυπωσιάσουν και να συναρπάσουν, παρουσίασε επίσημα στην Ελλάδα, η HUAWEI, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ...

realme C30: Το νέο entry-level smartphone με κομψό design

29 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε σήμερα επίσημα ένα ισχυρό entry-level smartphone, το realme C30, με αστραφτερή σχεδίαση κάθετης ρίγας που τραβάει την προσοχή με την ...

Pixel 7 Pro: Επίσημο video για τον σχεδιασμό του, specs και τιμή

28 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Μετά το Pixel Watch σειρά παίρνει το Pixel 7 Pro στις επίσημες «διαρροές» της Google πριν την επίσημη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα (6 Οκτωβρίου 2022). Η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο ...

Samsung Galaxy S23+: Τα πρώτα renders για το μεσαίο μοντέλο της νέας σειράς

28 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Μόλις μερικές εβδομάδες έχουν περάσει από την κυκλοφορία των νέων foldables της Samsung στην αγορά, αλλά ήδη οι leaksters έχουν πιάσει δουλειά για να μας δώσουν τις πρώτες εικόνες της σειράς Galaxy S23, η οποία...

Loader
techgear_icon