Ρεκόρ: Σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. 3 πωλήθηκε έναντι $156,000!

Δεν περιμέναμε ότι θα έσπαζε τόσο γρήγορο το ρεκόρ πώλησης video game του περασμένου Ιουλίου, όταν ένα σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. (1985) πωλήθηκε έναντι $114,000 σε δημοπρασία στο Dallas. Το νέο ρεκόρ πηγαίνει πλέον σε επίσης σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. 3 για το original Nintendo Entertainment System (NES), το οποίο δημοπράτησε ο ίδιος οίκος (Heritage Auctions) και κατάφερε να βρει αγοραστή με $156,000!

Σύμφωνα με τη Heritage Auctions, τα σφραγισμένα αντίτυπα του Super Mario Bros. 3 με το εξώφυλλο που βλέπετε στην εικόνα είναι ιδιαίτερα σπάνια, καθώς κυκλοφόρησαν ελάχιστα με τη λέξη “Bros.” να καλύπτει το δεξί χέρι του Mario. Αυτή η ελάχιστη διαφορά είναι που εκτόξευσε την αξία αυτής της έκδοσης, ωστόσο, οι οίκοι δημοπρασιών εξετάζουν προσεκτικά και το κατά πόσο έχει διατηρηθεί ακέραια η συσκευασία.

Το συγκεκριμένο αντίτυπο βαθμολογήθηκε από τη Wata Games με 9.2 Α+, μια βαθμολογία που μεταφράζεται σε “σχεδόν τέλεια κατάσταση”. Για να καταλάβετε τη διαφορά, η Heritage Auctions πούλησε ακόμη ένα σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. 3 τον περασμένο Ιούλιο για “μόλις” $38,400 επειδή είχε βαθμολογηθεί το πακέτο με 9.0 A.

Ψαχτείτε σε κελάρια, ντουλάπες, πατάρια, αποθήκες μπας και έχει σωθεί τίποτα από την παιδική σας ηλικία…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading