Resident Evil: Welcome to Raccoon City, το reboot της ταινίας έρχεται τον Σεπτέμβριο

Πέρυσι τον Οκτώβριο μάθαμε ότι μέσα στο 2021 θα πραγματοποιηθεί το reboot της ταινίας Resident Evil και τώρα αποκαλύπτεται ο επίσημος τίτλος από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Johannes Roberts. Σε συνέντευξη που παρέθεσε στην ιστοσελίδα IGN, ο κ. Roberts επιβεβαίωσε πως η ταινία ονομάζεται Resident Evil: Welcome to Raccoon City και δεν θα έχει καμία σχέση με τις ταινίες του Paul W.S. Anderson.

Στο Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα γίνει μια μίξη των υποθέσεων από τα πρώτα δύο παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς και ο Roberts επιθυμεί να αποδώσει την τρομακτική ατμόσφαιρα που βίωσε ως gamer, εμπνευσμένος από τις ταινίες του John Carpenter.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο και στο cast συμμετέχουν οι Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy) και Neal McDonough (William Birkin).

Εξάλλου, μέσα στο 2021 περιμένουμε να δούμε την anime σειρά Resident Evil: Infinite Darkness στο Netflix και σε μεταγενέστερο χρόνο μια live-action σειρά βασισμένο στον κόσμο του Resident Evil με επίκεντρο τα Wesker kids και πάλι από την ίδια συνδρομητική πλατφόρμα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading