Return to Monkey Island: Νέο gameplay trailer για το επερχόμενο adventure

Ο Ron Gilbert μπορεί να δήλωνε πριν από μερικές ημέρες απογοητευμένος από τις αντιδράσεις του κοινού για το νέο στυλ γραφικών του Return to Monkey Island και μάλιστα είχε αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να μοιραστεί τίποτα καινούργιο για το παιχνίδι μέχρι να κυκλοφορήσει, γι’ αυτό πήρε την σκυτάλη ένας άλλος developer της εταιρείας για να μας δώσει ένα νέο gameplay video.

Ο Dave Grossman, γνωστός για την δουλειά του στις Telltale Games και LucasArts, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ron Gilbert για το Return to Monkey Island και δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το πως προχωρά το project. Στο video που δημοσίευσε βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Guybrush Threepwood να βολτάρει στην αποβάθρα του Melee Island, όπου παρατηρούμε το κλασικό bar και ένα πλοίο δεμένο στο λιμάνι.

Το Return to Monkey Island χαρακτηρίστηκε εξαρχής από τον δημιουργό Ron Gilbert ως η πραγματική συνέχεια του Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge (1992), μιας και ο ίδιος δεν είχε συμμετοχή στο κατά τ’ άλλα εξαιρετικό Curse of Monkey Island (1997). Να σημειωθεί, όμως, ότι στο νέο παιχνίδι θα δούμε χαρακτήρες και στοιχεία τόσο από το Curse of Monkey Island, όσο και από το Tales of Monkey Island του 2009.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά περιμένουμε το Return to Monkey Island μέσα στο 2022 για Windows PC και Nintendo Switch.

Loading