Return to Monkey Island: Πρώτο gameplay trailer, έρχεται μέσα στο 2022

Πέρασε αρκετός καιρός από την πρωταπριλιάτικη ανακοίνωση του Ron Gilbert για το Return to Monkey Island και πλέον έφτασε η ώρα να δούμε το πρώτο gameplay video του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, το οποίο αποκάλυψε η εκδότρια Devolver Digital στο πλαίσιο του σημερινού Nintendo Direct.

Το Return to Monkey Island χαρακτηρίστηκε εξαρχής από τον δημιουργό Ron Gilbert ως η πραγματική συνέχεια του Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge (1992), μιας και ο ίδιος δεν είχε συμμετοχή στο κατά τ’ άλλα εξαιρετικό Curse of Monkey Island (1997). Να σημειωθεί, όμως, ότι στο νέο παιχνίδι θα δούμε χαρακτήρες και στοιχεία τόσο από το Curse of Monkey Island, όσο και από το Tales of Monkey Island του 2009.

Η Devolver Digital δεν συμπεριέλαβε το Return to Monkey Island στην εκδήλωση Devolver Direct 2022 που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και φαίνεται ότι κρατούσε το gameplay trailer για το σημερινό Nintendo Direct, διότι θα είναι αποκλειστικό του Nintendo Switch για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το πρώτο gameplay trailer βλέπουμε αγαπημένους χαρακτήρες όπως οι Carla, Wally, Stan και Otis, το νέο σχεδιαστικό στυλ που ήδη έχει σηκώσει συζητήσεις στην gaming κοινότητα, αλλά και το νέο περιβάλλον χρήσης που είναι εμπνευσμένο από το εξαιρετικό Thimbleweed Park.

Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά περιμένουμε το Return to Monkey Island μέσα στο 2022 για Windows PC και Nintendo Switch. Μένει να δούμε για πόσο καιρό θα διαρκέσει η αποκλειστικότητα στην παιχνιδοκονσόλα της Nintendo…

Loading