Riven: Το remake του θρυλικού adventure έρχεται μέσα στο 2024

Το remake του Riven: The Sequel to Myst που θα βασίζεται στην Unreal Engine 5 έρχεται φέτος με την απλή ονομασία Riven, όπως ανακοίνωσε η Cyan Worlds. Το remake του Riven είναι καταχωρημένο στο Steam και στο GOG εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ανακοινώθηκε για πρώτη φορά με ένα σύντομο trailer το 2022, αλλά μας έλειπαν κάποιες βασικές λεπτομέρειες, με κυριότερη την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ακόμα δεν έχουμε ακριβή ημέρα, αλλά η Cyan επιβεβαίωσε ότι θα έρθει σε PC και VR αργότερα φέτος.

Η αυθεντική δημιουργική ομάδα επέστρεψε για να δουλέψει πάνω στο remake. Ωστόσο, το remake δεν θα είναι απλώς πιστό στο original, αλλά θα περιλαμβάνει και νέο περιεχόμενο. 

Αυτή η έκδοση του Riven έχει σχεδιαστεί για να είναι ταυτόχρονα ένας φόρος τιμής στις ρίζες του και ένα άλμα στο μέλλον της διαδραστικής αφήγησης. Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και τη δύναμη της Unreal Engine 5, η Cyan Worlds στοχεύει να αναδημιουργήσει και να επεκτείνει το όραμά της για το Riven με την ανάπτυξη να επικεντρώνεται στην παροχή εγγενών εμπειριών τόσο σε οθόνες όσο και σε πλατφόρμες VR. Το παιχνίδι θα προσφέρει ένα απαράμιλλο επίπεδο εμβύθισης, επιτρέποντας στους παίκτες να αισθάνονται πραγματικά μέρος της αινιγματικής D'ni Empire, ενώ εξερευνούν την παρακμάζουσα εποχή του Riven.

Με νέους γρίφους, διευρυμένη ιστορία και εκπληκτικά γραφικά, ακόμη και όσοι γνωρίζουν το πρωτότυπο θα βρεθούν ξανά χαμένοι στα βάθη του. Η Cyan Worlds είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίσει ότι η εμπειρία κάθε παίκτη θα είναι μοναδική και αξέχαστη, είτε πρόκειται για παλιούς fans είτε για νεοεισερχόμενους στη σειρά. Θα βιώσετε το Riven όπως ποτέ άλλοτε, με ελεύθερη κίνηση μέσα σε ένα 3D περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο.

[CyanWorlds]

Loading