Rumbleverse: Τίτλοι τέλους για το battle royale game μετά από μόλις 6 μήνες

Ακόμη ένα battle royale παίρνει τον δρόμο για τη λήθη, καθώς μετά τα Apex Legends Mobile και Battlefield Mobile που απέσυρε η EA, έρχεται τώρα η σειρά της Epic Games να τραβήξει την πρίζα από το Rumbleverse μόλις 6 μήνες μετά το λανσάρισμα του.

Το δωρεάν battle royale game αποτελεί δουλειά της Iron Galaxy για λογαριασμό της Epic Games, δημιουργό του Fortnite, το οποίο κυκλοφόρησε για Windows PC, PlayStation και Xbox τον περασμένο Αύγουστο. Παρά την θετική υποδοχή, η εταιρεία έκρινε πως δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε να προσφέρει και γι’ αυτό θα κλείσει οριστικά τους servers του στις 28 Φεβρουαρίου 2023. Σε αντίθεση με την EA, η Epic Games θα επιστρέψει πίσω όλα τα χρήματα που ξόδεψαν οι gamers αυτό το διάστημα.

rumbleverse-1.jpg

Μπορεί να μην αποκαλύπτει τους ακριβείς λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, αλλά στο επίσημο blog της αφήνει να εννοηθεί πως δεν έχει απορρίψει πλήρως το project του Rumbleverse και τονίζει πως ενδεχομένως δεν το έχουμε δει στην τελική του μορφή. Παράλληλα, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Iron Galaxy για το μέλλον.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί με το Rumbleverse και σας κίνησε το ενδιαφέρον, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως κυκλοφόρησε το τελευταίο update που δίνει σε όλους τους gamers δωρεάν το Battle Pass, διπλασιασμό των πόντων XP και όλα τα αξεσουάρ είναι ξεκλειδωμένα.

[IronGalaxy]

Loading